Verslo atstovai paminėjo 99-ąją sukaktį

Verslo atstovai paminėjo 99-ąją sukaktį

Pirmadienį vakare Klaipėdos koncertų salėje buvo paminėta Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų 99-erių metų sukaktis. Kaip ir įprastai regiono verslui nusipelnę asmenys buvo apdovanoti "Padėkos ženklais" ir "Darbo žvaigždėmis".

Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcijos Ekonomikos ir strateginio planavimo skyriaus viršininkė Audinga Jokubauskienė buvo apdovanota Darbo žvaigždės medaliu už gebėjimą kokybiškai planuoti vieno svarbiausio šalies strateginio objekto - Klaipėdos valstybinio jūrų uosto ateitį.

Bronzos Darbo žvaigždės atiteko UAB "Druka" valdybos pirmininkui Algirdui Apulskiui, už nuolatinį verslo plėtojimą, naujų eksporto rinkų paieškas, inovacijų diegimą, ir AB "Klaipėdos nafta" SGD paslaugų skyriaus vadovei Jurgita Šilinskaitė - Venslovienė, už neformalų atstovavimą rūmams kuriant miesto proveržio strategiją.

Padėkos ženklas buvo įteiktas UAB "Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro" direktoriui Šarūnui Reikalui, už veiklą plėtojant regioninės atliekų tvarkymo sistemą, jos modernizavimą, naujus sprendimus atliekų rūšiavimo srityje.

Už nuolatinę paramą tradiciniams rūmų renginiams "Verslas. Golfas. Džiazas" Padėkos ženklo sulaukė ir UAB "Silberauto" generalinis direktorius, valdybos pirmininkas Rimantas Stankevičius.

UAB "West Expres" Klaipėdos biuro vadovė Renata Brazdeikytė tokiu pat apdovanojimu buvo apdovanota už pademonstruotą aukščiausią profesionalumą.

Šventėje taip pat buvo skirtos trys nominacijos: "Veržlus startas", "Už verslo plėtrą", "Klaipėdos verslas didžiuojasi".

Informacija

Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai - nevyriausybinė, nepolitinė, nešakinė, ne pelno siekianti didžiausia Vakarų Lietuvoje verslo savivaldos organizacija, veikianti pagal atskirą 1995 m. priimtą Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų įstatymą bei vienijanti daugiau kaip 230 narių, tarp kurių - didžiausios regiono įmonės bei vidutinio ir smulkaus verslo atstovai. Klaipėdos rūmų tikslas - atstovauti Vakarų Lietuvos regiono verslo interesams bei siekti verslo plėtros juose.

Daugiau skaitykite trečiadienio dienraščio "Vakaras ekspresas" numeryje.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder