R. Rudoką užgriuvo šmaikščių klausimų lavina

R. Rudoką užgriuvo šmaikščių klausimų lavina

Tikras režisieriaus Emilio Vėlyvio trilogijos „Zero” veteranas aktorius Ramūnas Rudokas pateko į nelengvą interviu – humoristas Mantas Bartuševičius nepagailėjo aktoriaus ir užvertė jį aštriais klausimais. Tačiau puikaus humoro dėka R. Rudokui pavykdavo išsisukti – kartais pakakdavo ir vieno tylaus, bet grėsmingo žvilgsnio, nutildančio klausiantįjį.

Keistoki R. Rudoko dialogai kine, it būdvardis skambanti jo pavardė, pirmojo sezono nebaigę serialai, sąsajos su A. Mamontovu ir E. Dragūnu – M. Bartuševičius iš peties pasilinksmino kalbindamas aktorių R. Rudoką.

Bet šis neliko skolingas: „Auginu sixpack’ą, apsinuoginsiu ir parodysiu jį per „Zero Live Show”. Trumpai tariant, auginuosi pempę ir sixpack’ą”, - į pašmaikštavimus atšovė R. Rudokas.

Artimiausias Ramūno Rudoko vaidmuo – E. Vėlyvio kuriamame „Zero Live Show”, kuris spalį užkariaus didžiąsias Lietuvos arenas.

„Zero Live Show“ kuriama vientisa siužetinė linija atspindės 30 pastarųjų Lietuvos metų. Per muzikos ir juodojo humoro prizmę bus pateikiamos įsimintiniausios iki skausmo pažįstamos juokingos ar graudžios situacijos: sovietmetis, Nepriklausomybės iškovojimas, laukiniai 90-ųjų nusikaltimai, emigracija, rinkimai.

Spalio 11 d. kino, muzikos ir juodojo humoro fiesta „Zero Live Show” startuos Vilniuje „Siemens arenoje”, spalio 19 d. – Klaipėdoje „Švyturio arenoje”, spalio 26 d. – Panevėžyje „Cido arenoje”, ir spalio 31 d. Kaune „Žalgirio arenoje”. Renginio bilietų partneris – „Tiketa”.

Režisierius Emilis Vėlyvis Lietuvoje sukūrė keturis pilnametražius filmus: „Zero“, „Zero II“, „Zero 3” ir „Redirected / Už Lietuvą!“. Visi šie filmai Lietuvoje susilaukė milžiniško žiūrovų dėmesio.

Visa informacija apie naująjį E. Vėlyvio kūrinį jo Facebook puslapyje: www.facebook.com/zeroliveshow/.

R. Rudoką užgriuvo šmaikščių klausimų lavina

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder