Naisių spaudos kioskelis

Naisių spaudos kioskelis

Visos bėdos pasaulyje, kaip žinoma, kyla iš per didelio proto. Vietoj to, kad palaimingai sėdėtų kažkur žemuogių pievelėje ir stebėtų dangaus žydrynę, žmonės galvoja, prisigalvoja velniai žino ko ir paskui vaikšto susiraukę. Vis jie nepatenkinti, vis skundžiasi.

Laimei, yra protinga valdžia, bandanti apsaugoti ir nuo protinių pastangų, ir nuo jų sukeliamų bėdų. Tiesiausias kelias yra pašalinti nuo žmonių akių kiekvieną mąstyti skatinantį tekstą. Kai liks tik tekstai apie „šviesaus rytojaus statybą“, garsenybių skyrybas bei silikono naudojimo ypatymus, žmonės bus išgelbėti nuo mąstymo.

Visi politikai širdyje jaučiasi gelbėtojais, tačiau Ramūnas Karbauskis - gelbėtojas kvadratu. Jis ne tik stebi, bet ir veikia. Dauguma politikų tiesiog stebi, kaip Lietuvos žiniasklaida darda į bedugnę.

Kultūros komiteto pirmininkas tuo neapsiriboja. Jis dar ir pasiūlo naują žiniasklaidos etaloną, pasirūpina, kad 300 tūkst. egzempliorių tiražu būtų leidžiamas „valstiečių“ laikraštukas „Už žemę ir žmogų“.

Skyrybų bei silikono jame turbūt nėra, bet netrūksta šviesaus rytojaus. Skyrybomis bei silikonu pasirūpina internetas.

Na gerai, gal ir per daug sureikšminau Kultūros komiteto pirmininko vaidmenį. Kitos partijos taip pat mėgsta leisti laikraštukus - šiuolaikinės žiniasklaidos etalonus. Juk spausdintas žodis pats savaime nėra blogis.

Blogiu jis tampa tik tada, kai verčia susimąstyti. O tam, kad blogis būtų nugalėtas, reikia kuo daugiau šviesaus rytojaus partiniuose laikraštukuose ir silikono internete.

Netolimos ateities spaudos kioskas turėtų atrodyti taip: gaivieji gėrimai, smulkmenos, keli blizgantys žurnalai (nes interneto kioske neparduosi) ir partiniai laikraštukai.

To visiškai užtenka, kad žmonės būtų užtektinai buki, jų laimės nedrumstų mintys. Net gražų ir prasmingą pavadinimą tokiam kioskui sugalvojau - „Naisių spauda“.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder