Metinė fotosesija pranoko lūkesčius

Metinė fotosesija pranoko lūkesčius

"Džiaugiamės sulaukę komentarų, kad dabar Klaipėdos "Meridianas" toks pat žinomas kaip ir Paryžiaus Eifelio bokštas", - burlaivio savininkų atstovui perduodama projekto "365 "Meridiano" foto dienos" rezultatus sakė Klaipėdos turizmo ir kultūros informacijos centro vadovė Romena Savickienė.

Pernai liepą šio centro darbuotojai sugalvojo kasdien fotografuoti "Meridianą" ir jo nuotraukas viešinti socialinio tinklo paskyroje "Klaipeda tourism".

"Buvo nemenkas iššūkis kasdien nueiti ir nufotografuoti burlaivį. Tai darė tik mūsų centro darbuotojai. Nors nesame profesionalūs fotografai, visos mūsų nuotraukos mėgėjiškos, bet manome, kad rezultatas pavyko puikiai. Labai įdomu buvo stebėti, kaip per metus keitėsi šalia "Meridiano" esanti aplinka. Kai kas net juokavo, jog pagal kasdienines "Meridiano" nuotraukas galėjo stebėti, koks tuo metu Klaipėdoje buvo oras", - pasakojo R. Savickienė.

Ji vylėsi, kad tokiais projektais galima didinti Klaipėdos žinomumą.

Istorinį laivą valdo Klaipėdos jūrinio miesto simbolio burlaivio "Meridianas" paramos fondas, kurio vienintelis dalininkas ir vadovas šiuo metu yra Klaipėdos jūrų krovinių kompanijos "Bega" valdybos pirmininkas Aloyzas Kuzmarskis su šeima.

R. Savickienė neatmetė galimybės, kad į tokį pat projektą ateityje gali būti įtrauktas ir kitas garsus Klaipėdos objektas.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder