Kur nueiti ir ką veikti Klaipėdoje šią savaitę?

Kur nueiti ir ką veikti Klaipėdoje šią savaitę?

Rugpjūčio mėnesiui Klaipėdoje įsibegėjus, renginių kalendorius lūžta nuo pasiūlymų – įvairūs koncertai, spektakliai ir renginiai – nėra kada tinginiauti, metas išnaudoti kiekvieną dieną turiningai.

Šį pirmadienį kviečiame apsilankyti Klaipėdos apskrities viešojoje I.Simonaitytės bibliotekoje, kur 17 val. vyks poezijos ir muzikos valandos. Taip pat tradiciškai pirmadieniais į Atgimimo aikštę kviečia akcija “Burbuliatorius”.

Antradienį į Klaipėdą sugrįžta futbolas! Klaipėdos centriniame stadione A Lygos rungtynėse susirungs Klaipėdos „Atlantas“ ir Jonavos „Jonava“.

Norintiems ištrūkti iš miesto šurmulio, siūlome keltis į Smiltynę, kur 18.30 val. vyks harmonizuojančios muzikos seansai „Garsų kalba“, arba pėdinti į Girulius, į susitikimą su aktore Virginija Kochanskyte.

Trečiadienį siūlome praleisti aktyviai. 9 val. Klaipėdos visuomenės sveikatos biuras kviečia į šiaurietiško ėjimo bei juoko jogos pamokas Klaipėdos universiteto Botanikos sode. O po to šokite ant dviračių ir pratęskite dieną ekskursijoje „Smiltynė ant ratų“ į kurią kviečia Kuršių nerijos nacionalinio parko lankytojų centras.

Ketvirtadienį uostamiestyje taip pat netrūks renginių: plenerai, susitikimai, edukacijos, šokių pamokos,koncertai. Būtent šį ketvirtadienį prasideda tarptautinis kalvystės pleneras, kuris uostamiestyje vyks jau dešimtąjį kartą. Taip pat šį ketvirtadienį į savo renginius kviečia ir Klaipėdos apskrities viešoji I.Simonaitytės biblioteka, o į egzotiškas indiško šokio pamokas Klaipėdos universiteto botanikos sode kviečia Klaipėdos visuomenės sveikatos biuras.

Penktadienis Klaipėdoje kaip visuomet nusimato turiningas. Į Klaipėdos dramos teatro sceną sugrįžta August Strindberg spektaklis „Tėvas“. Mėgstantiems kitokį žanrą, baras „Sky21“ kviečia į projekto „X Faktorius“ nugalėtojos Monique gyvo garso koncertą. O vakarą siūlome užbaigti įspudingame festivalyje „Roko naktys“.

Šeštadienio liūdėti neleis atviros treniruotės KUFA vasaros terasoje, šokio ir garso spektaklis ekskursija „Keliaujančios bažnyčios. Klaipėda tranzit Memel“, spektaklis ''Čia aš varatarius'', Mariaus Jampolskio ir Džiugo Siaurusaičio „Šou verslo grimasos“, grupės „Kiti kambariai“ koncertas.

Savaitę galite užbaigti tradiciškai Klaipėdos blusų turguje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder