Klaipėdoje prie šaškių lentų susitiko šimtai moksleivių

Klaipėdoje prie šaškių lentų susitiko šimtai moksleivių

250 moksleivių iš 22 pajūrio ugdymo įstaigų susirinko Klaipėdos prekybos ir pramogų centre „Akropolis“, kad išsiaiškintų, kas yra stipriausias prie šaškių lentos. „Akropolio“ ir laisvalaikio klubo „Aerobikos uostas“ organizuotame renginyje moksleiviai kovojo dėl tradicinės Klaipėdos miesto mero taurės.

„Tai jau penktasis tradicinis šaškių turnyras moksleiviams. Per tuos metus išsaugo ne tik dalyvių skaičius, bet ir moksleivius į Klaipėdą atsiunčiančių mokyklų geografija. Labai džiaugiuosi, kad šiemet ant nugalėtojų pakylos lipo ir klaipėdiečiai, ir svečiai iš Kretingos ir Telšių“, - pasakoja Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

1-4 klasių pogrupyje pirmąją vietą užėmė Kretingos rajono Salantų gimnazijos moksleivė Ema Janušaitė, antrąją – Kretingos Marijos Tiškevičiūtės mokyklos moksleivis Domas Kontrimas, trečiąją - Klaipėdos „Gabijos“ progimnazijos moksleivis Nikita Balachin.

5-8 klasių pogrupyje stipriausias buvo Telšių „Atžalyno“ progimnazijos moksleivis Dovydas Kotkovas, aplenkęs bendramokslį Vitalijų Sosnovskį ir trečiąją vietą laimėjusį Klaipėdos „Saulėtekio“ progimnazijos moksleivį Mantą Pabrėžą.

Vyriausiųjų moksleivių, 9-12 klasių pogrupyje, ant nugalėtojų pakilos lipo dvi merginos – pirmąją vietą iškovojo Kretingos rajono Salantų gimnazijos moksleivė Edita Numgaudytė, antrąją – tos pačios mokyklos moksleivis Aurimas Dobrovolskis, o trečiąją, kaip ir pernai - Klaipėdos „Žaliakalnio‘ gimnazijos moksleivė Irina Lobaškova.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder