Donatą Montvydą sukrėtė elgesys cirke su gyvūnais: kviečia į kitokį cirką

Donatą Montvydą sukrėtė elgesys cirke su gyvūnais: kviečia į kitokį cirką

Dainininką Donatą Montvydą kaip ir daugelį Lietuvos žmonių sukrėtė penktadienį paviešintas vaizdo įrašas, kuriame žiauriai elgiamasi su meška cirke. Garsus atlikėjas ne tik negaili griežtos kritikos cirko direktoriui, bet ir kviečia pažvelgti į pasaulyje egzistuojančius cirkus, kuriuose kokybiški pasirodymai kuriami be gyvūnų. Galiausiai dainininkas siūlo atvykti į savo šou bei pasisemti idėjų cirko pasirodymams.

„Tiesą sakant tai, ką šį rytą išvydau Facebooke mane labai šokiravo. Ta meška...Ji atrodo pervargusi, sulysusi ir neatrodanti taip, kaip turėtų atrodyti meška. Siaubas. Nejauku stebėti vaizdo įrašą, tai ką kalbėti apie buvimą tokiame cirke. Manau, kad yra maža jog žmonės nustotų vaikščioti į tokį cirką. Tą mešką reikia atimti iš to žmogaus nieko nelaukiant“, - pykčio neslepia Donatas.

Sparčiai socialiniuose tinkluose plintantis vaizdo įrašas peržiūrėtas jau daugiau nei 380 tūkstančių kartų, komentaruose gausybė kritikos cirko direktoriui bei įstatymams, leidžiantiems naudoti gyvūnus cirko pasirodymuose.

„Nejaugi tam cirkui taip trūksta išmonės jog negalima apsieiti ir be gyvūnų, kad galima žiūrovų dėmesį prikaustyti ir žmonių triukais. Esu matęs ne vieną pasaulinį cirką ir ten žmonėms netrūksta idėjų paruošti kokybišką šou be gyvūnų. Labai linkiu tam direktoriui ne tik perduoti mešką į atsakingas rankas, bet ir pamatyti pasaulinio lygio cirką. Galiausiai tegul atvyksta rytoj į mano šou Klaipėdoje. Paruošėm nuostabių pasirodymų kartu su profesionaliais cirko artistais“, - teigia dainininkas.

Būtent Klaipėdoje gastroles surengusiame cirke „VIP“ ir buvo užfiksuota kankinamos meškos vaizdo įrašas. D. Montvydas jau rytoj Klaipėdos „Švyturio“ arenoje surengs šou „Vasara LIVE Cirkas“, kuriame dainininkas pasirodys kartu su cirko artistais, oro akrobatais bei kaskadininkais.

„Esu kategoriškai prieš gyvūnų kankinimą. Kiekviena gyvybė turi būti saugoma ir su ja atitinkamai elgiamasi. Jeigu nebus imtasi kokių nors priemonių dėl elgesio su šia meška – pats susisieksiu su to cirko direktoriumi“, - atvirauja D. Montvydas.

Socialiniuose tinkluose paviešintas vaizdo įrašas sulaukė ne vieno šalyje žinomo žmogaus kritikos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder