DOMINO! teatras atnaujina prekės ženklą ir plečia repertuarą

DOMINO! teatras atnaujina prekės ženklą ir plečia repertuarą

DOMINO! teatras pristato atnaujintą, kūrybinius ateities užmojus atspindintį teatro prekės ženklą ir skelbia 2019-2020 m. sezono pradžią. Emocijų kupinas naujasis teatro prekės ženklas pažymi ilgalaikį pažadą būti kokybiško laisvalaikio teatru, nuo šiol savo repertuare turinčiu ne tik geriausias pasaulio komedijas, bet ir miuziklus, spektaklius vaikams bei visai šeimai, taip pat muzikinius projektus ir koncertus.

,,Jau kurį laiką jautėme, kad išaugome tik komedijos žanrą. Neįkainojamos patirties ir pasitikėjimo suteikė 2019 metų pavasarį sukurtas technine ir kūrybine prasme itin ambicingas miuziklas „Lituanica“, taip pat jau anksčiau pristatyti ir žiūrovų dėmesio sulaukę muzikiniai projektai bei šou vaikams. Žingsnis po žingsnio, plėsdami savo veiklos lauką, sukviečiame vis daugiau įvairų skonį turinčių žiūrovų, kurie trokšta gerų emocijų, stiprių įspūdžių ir kokybiško laisvalaikio. Tai nulėmė mūsų sprendimą žengti kokybiško laisvalaikio teatro vizijos keliu ir šį sezoną mūsų repertuare atsiras ne tik naujų komedijų, bet ir išskirtinių muzikinių pasirodymų, interaktyvių šou suaugusiems, o taip pat  ir repertuaras vaikams bei visai šeimai. Šią naujojo veiklos etapo pradžią simbolizuoja atnaujintas teatro prekės ženklas, skleidžiantis geras emocijas“, – sako DOMINO! teatro vadovė Diana Bukantaitė-Kutkevičienė.

Šiandien, spalio 17-osios vakarą, publikai     pristatoma pirmoji šio sezono premjera – Andriaus Žiurausko režisuotas interaktyvus šou ,,Alkoholio biblija“. Nepakartojamas šoumenas, naujai prisijungęs prie DOMINO! teatro Justinas Jankevičius ir komedijos džentelmenas Ramūnas Cicėnas žiūrovus pakvies leistis į svaiginančią kelionę po pasaulio gėrimų lobyną, sužinoti, kas gi sieja graikų dievą Dionizą, Tomą Edisoną, Vincentą van Gogą ir Marijoną Mikutavičių, išgirsti įdomias su gėrimais susijusias istorijas.

Teatras 13-ajį sezoną mažųjų žiūrovų ir jų tėvų lauks Virginijos Kuklytės režisuotame spektaklyje ,,Kakė Makė ir atversta knyga“, kuriame žiūrovai sutiks savo mėgstamiausius personažus: Kakę Makę, Netvarkos nykštuką, Dantukų fėją ir kitus. Spektaklis, sukurtas pagal rašytojos Linos Žutautės knygas, žiūrovus džiugins profesionalia aktorių vaidyba, interaktyviomis dekoracijomis ir apkeliaus daugybę Lietuvos miestų. Šis spektaklis – vienas iš naujojo nuolatinio teatro repertuaro šeimai spektaklių. Gruodžio mėnesį mylimi vaikų herojai Maša ir Lokys atsisveikins su Lietuvos vaikais ir kvies į paskutinius įspūdingo šventinio šou „Kalėdinis krepšinis“ pasirodymus.

Gruodžio pradžioje žiūrovai išvys neįtikėtino populiarumo visame pasaulyje sulaukusią komediją ,,Tobuli melagiai“, kurią Lietuvoje pristatys režisierius Dainius Kazlauskas ir žiūrovų pamėgtų aktorių komanda: Eimutis Kvoščiauskas, Jokūbas Bareikis, Emilija Latėnaitė-Beliauskienė, Gabrielė Malinauskaitė-Rudzienė, Andrius Povilauskas, Julius Žalakevičius, Sakalas Uždavinys, taip pat naujai prie DOMINO! teatro komandos prisijungę Miglė Polikevičiūtė, Renata Kutinaitė, Tomas Žaibus ir Valentinas Krulikovskis. Trečioji sezono premjera – nuotykių komedija „Testas“, kuri bus pristatyta 2020 m. kovo mėnesį. 

DOMINO! teatro repertuare nuo šiol pasirinkimą turės ir muzikinių renginių lankytojai. Ištikimus grupės „The Beatles“ gerbėjus Jokūbas Bareikis ir Rafailas Karpis su gyvo garso grupe lapkričio mėnesį kvies į koncertinį turą „The Beatles show“, o miuziklų gerbėjai turės galimybę pamatyti publikos ir scenos profesionalų itin širdingai sutiktą miuziklą, pasakojantį įkvepiančią Dariaus ir Girėno istoriją. Taip pat į didžiąsias Lietuvos scenas sugrįš meilės ir aistros istorija legendiniame miuzikle „Paryžiaus katedra“.

 

2019-2020 m. teatro sezone žiūrovų taip pat lauks populiariausi DOMINO! teatro spektakliai, tarp kurių –   atnaujinta kriminalinė komedija „Žirklės“, kuri jau pradėjo turą po Lietuvą.

 

Apie DOMINO! teatrą:

Kokybišką laisvalaikį vertinantiems žiūrovams DOMINO! teatras pristato naujausias ir įdomiausias visame pasaulyje sukurtas komedijas, spektaklius vaikams ir šeimai, išskirtinius muzikinius pasirodymus. DOMINO! – geros emocijos kasdien.

Teatro naujienos ir repertuaras – www.dominoteatras.lt ir ,,Facebook“ bei „Instagram“ paskyrose.


Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder