Willo Smitho sūnus aptarė ateivių egzistavimą su JAV prezidentu

Willo Smitho sūnus aptarė ateivių egzistavimą su JAV prezidentu

Aktoriaus Willo Smitho sūnus, 14-metis Jadenas Smithas gali pasigirti ne tik aktoriaus ir atlikėjo karjera, bet ir daugeliui neįmanomomis privilegijomis – jaunuolis su tėvais buvo akis į akį susitikęs su JAV prezidentu Baracku Obama. Negana to, netrukus fantastiniame filme „Žemė – nauja pradžia“ (angl. „After Earth“) pasirodysiantis paauglys nepasidrovėjo Amerikos vadovui užduoti išties kompromituojantį klausimą apie nežemiškųjų būtybių egzistavimą.

„Man patinka ateiviai. Manau, kad jie yra labai šaunūs, ypač dėl to, kad jie iš tiesų egzistuoja“, – žurnalui „Wonderland“ sakė J.Smithas. Jaunuolis tikino, kad šį faktą jam pusę lūpų patvirtino pats B.Obama. „Kalbėjau su prezidentu Obama apie nežemiškąsias civilizacijas. Jis dviprasmiškai pasakė, kad negali nei patvirtinti, nei paneigti jų egzistavimo. Vadinasi, jie iš tikrųjų egzistuoja! Manau, kad su žmonėmis, manančiais, kad esame vienintelės gyvos ir mąstančios būtybės šioje visatoje, tikrai kažkas ne taip“, – svarstė paauglys.

Tiesa, jo tėvas W.Smithas nebuvo itin patenkintas sūnaus išsišokimu. „Jadenas yra tikras konspiracijos teorijų mėgėjas. Tai – viena interneto problemų, ten vaikai gali prisiskaityti visko. Kai keliavome į Baltuosius rūmus, jis pasakė norintis paklausti prezidento apie ateivius, pasakiau jam, kad nedrįstų. Tačiau jis pasielgė savaip ir buvo labai patenkintas atsakymu“, – daugiau detalių apie susitikimą su B.Obama Thehothits.com atskleidė garsus aktorius.

Huffingtonpost.com žurnalistai padarė prielaidą, kad jaunojo Jadeno įsitikinimui apie ateivių egzistavimą įtakos galėjo turėti tai, kad anksčiau jo tėvas W.Smithas palaikė glaudžius ryšius su scientologų bendruomene, o scientologijos pasekėjai tiki nežemiškųjų būtybių egzistavimu.

Tačiau kad ir kaip jaunasis J.Smithas mėgtų ateivius, naujajame filme „Žemė – nauja pradžia“ su jais jam grumtis neteks. Po tūkstančio metų besirutuliojančioje istorijoje jo herojus su tėvu (akt. W.Smithas) pateks į nesvetingą Žemės planetą, kur juos pasitiks prieš žmoniją sukilusios žemiškos, tačiau mutavusios, gyvybės formos.

Išbandymų kupina kelionė, kurios metu tėvui ir sūnui teks nugalėti baimes ir parodyti dvasios stiprybę, filme „Žemė – nauja pradžia“ Lietuvos kino teatrus pasieks birželio 7 dieną.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder