Vampyriškos aistros kaista – kūrėjai siūlo žvilgtelėti į filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ užkulisius

Vampyriškos aistros kaista – kūrėjai siūlo žvilgtelėti į filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ užkulisius

Nenumaldomai artėja diena, kai žiūrovams bus pristatytas penktasis beveik ketverius metus gerbėjų kraują kaitinusios „Saulėlydžio“ sagos filmas „Brėkštanti aušra. 2 dalis“. Epinį intriguojančios istorijos finalą nekantriai jo laukiantys išvys jau lapkričio 16-ąją. Šiandien, spalio 23-ąją, Lietuvoje pradėta išankstinė bilietų prekyba į pirmuosius filmo seansus. Kino kūrėjai taip pat nesnaudžia – jie išleido išskirtinį klipą, kuriame suteikiama proga išgirsti filmo aktorių komentarus ir išvysti filmavimo užkulisius.

Likus mažiau kaip mėnesiui iki didžiosios filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ premjeros pagrindiniai filmo aktoriai Kristen Stewart ir Robertas Pattinsonas susitaikė ir vėl yra pora. Dėl tikro ar tariamo neištikimybės skandalo vasarą išsiskyrę jaunuoliai neabejotinai pritraukė dar daugiau dėmesio naujajam filmui. Finalinėje „Saulėlydžio“ sagos juostoje jie – Bela ir Edvardas Kalenai, pora ne tik puoselėjanti tvirtus santykius, bet ir auginanti pusiau vampyrę dukrą Renesmė. Kai neįprastai mergaitei iškyla pavojus, pagrindiniai herojai imasi vienyti bičiulius, kad susigrumtų su jiems pikta linkinčiu Volturių klanu. Pastaruosius pasiekia netikri gandai, kad Renesmė vampyre buvo paversta jau po gimimo, o tai – vienas pagrindinių vampyrų pasaulio draudimų. Žaviąją Renesmė juostoje vaidina jauna aktorė Mackenzie Foy.

Naujausiame kino kūrėjų išplatintame filmuke galima iš arčiau žvilgtelėti į „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ filmavimo aikštelę bei išgirsti pačių aktorių pasakojimus apie siužetą ir jų herojus. Dviejų minučių filmuke – galima išvysti ne tik meiliai besielgiančius K.Stewart ir R.Pattinsoną, bet ir ore skriejančios Belos, besimėgaujančiomis savo vampyriškomis galiomis, sceną. Pagrindinė herojė taip pat džiaugiasi nulenkusi ranką draugui, vilkolakiui Džeikobui, kurį vaidina aktorius Tayloras Lautneris.

„Jie žiūri filmus dėl tos pačios priežasties, dėl kurios aš juose filmuojuosi – nes aš žinau, ką reiškia taip stipriai kažką mėgti“, – klipe apie „Saulėlydžio“ sagos gerbėjus sako K.Stewart.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder