Vaikai uždirbo improvizuotame kino teatre

Vaikai uždirbo improvizuotame kino teatre

Klaipėdos Danės vaikų globos namų auklėtiniai ir jų svečiai sulaukė finalinio „Danės vaikų namų kino teatro” seanso bei aukciono, kurio metu projekto dalyviai galės išleisti savo uždirbtus pinigus. Projekto finalas vyks šiandien 17:30 val., Honolulu boulinge.

Pusmetį trukusio asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ inicijuoto projekto „Danės vaikų namų kino teatras” metu vaikai turėjo progą įsijausti į verslininko vaidmenį – patys gaminti ir parduoti savo gaminius į kino seansą susirinkusiems svečiams. Valiuta – vienos uostamiesčio spaustuvės atspausdinti pinigai, prekės – pačių kepti gaminiai, arbata ir pan. Apsipirkę kino teatro svečiai kartu su vaikais žiūrėjo ugdančią animaciją, vyko kelios diskusijos su sėkmingais verslininkais, skirtingų profesijų atstovais, kurie negailėjo įkvepiančių patarimų bei noriai dalinosi profesine patirtimi.

“Visos projektų veiklos buvo nukreiptos į vaikų finansinio raštingumo ugdymą ir naujų įgūdžių įgijimą, saviraiškos, bendradarbiavimo ir savarankiškumo ugdymą. Finalinio renginio metu vaikai savo uždirbtus pinigus aukciono metu iškeis į vertingus rėmėjų įsteigtus prizus” - pasakoja projekto iniciatorius, asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ valdybos narys Remigijus Žiogas.

Tai ne pirmas asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ inicijuotas finansinio raštingumo bei socialinės atskirties mažinimo projektas, ankstesniais metais panašus projektas vyko globos namuose „Rytas“.

Didelio klaipėdiečių dėmesio sulaukusį projektą šiemet parėmė ne tik uostamiesčio įmonės, bet ir Klaipėdos miesto savivaldybė. Asociacija „Mano mietas Klaipėda“ dėkoja UAB „Seafish Trade“ ir kitiems rėmėjams už jų dosnumą ir paramą socialiai atsakingiems šios organizacijos projektams.

Finalinis „Danės vaikų namų kino teatro” seansas vyks gegužės 9 d., 17:30 val. K-Centre esančiame Honolulu boulinge, adresu Naujojo Sodo g. 1C, Klaipėdoje.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder