Tęsiasi "Bado žaidynių" turas po pasaulį

Tęsiasi "Bado žaidynių" turas po pasaulį

Grįžę iš turo po Europą, aktoriai Dženifer Lourens (Jennifer Lawrence), Liamas Hemsvortas (Liam Hemsworth), Džošas Hatčersonas (Josh Hutcherson) ir kiti Niujorke pristatė anrąją sagos apie negailestingą pasaulį dalį ""Bado žaidynės. Ugnies medžioklė" ("The Hunger Games: Catching Fire").

Šį pristatymą rėmė "Dior" bei "Vaniry Fair", taigi nenuostabu, kad ne viena garsi aktorė pasirodė vilkėdama Rafo Saimonso (Raf Simons) suknelę.

Antrojoje dalyje pagrindinė herojė Katnė ir jos partneris Pyta grįžta namo po pergalės Bado žaidynėse. Iškovoję pergalę, jaunuoliai privalo vėl palikti namus ir leistis į Pergalės turą. Nors Katnė jaučia artėjant sukilimą, sostinės valdžia vis dar stipri, o prezidentas Snou jau ruošiasi 75-osioms Bado žaidynėms...

Lietuvos kino ekranuose šis filmas startavo lapkričio 22 d.

Vaidmuo "Bado žaidynių" pirmojoje dalyje 23 metų Dženifer Lorens pelnė pasaulinio lygio žvaigždės statusą. 2012 m. "AskMen" ją paskelbė patraukliausia pasaulio moterimi, o žurnalas "Forbes" įtraukė į daugiausiai kino industrijai pajamų atnešusių aktorių sąrašą. Pernai ji uždirbo 748 mln. JAV dol.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder