Robertas Pattinsonas: „Aš bučiuojuosi taip garsiai, kad net nepatogu“

Robertas Pattinsonas: „Aš bučiuojuosi taip garsiai, kad net nepatogu“

Artėjant itin laukiamai naujojo „Saulėlydžio“ sagos filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ (angl. „Breaking Dawn - Part 2“) premjerai, pagrindiniai juostos aktoriai yra pačiame reklaminės kampanijos įkarštyje. Kaip įprasta, tokiu laiku neretai gerbėjų ausis pasiekia ir itin asmeniškos detalės apie kino žvaigždžių gyvenimą. Taip nutiko ir šįsyk, kai vampyrą Edvardą Kaleną vaidinantis Robertas Pattinsonas nutarė paatvirauti apie savo patirtį bučiuojantis.

Kalbėdamas su portalo Monstersandcritics.com žurnalistais 26-erių R.Pattinsonas tvirtino „neįtikėtinai triukšmaujantis“ kai bučiuojasi. Neseniai su savo mergina, 22-ejų kolege aktore Kristen Stewart susitaikęs vaikinas stebėjosi, kad nesugeba šio intymaus veiksmo atlikti tyliai.

„Neseniai tai pats pastebėjau, bet tai matyti net ekrane. Kaskart kai bučiuojuosi girdėti labai garsūs pakštelėjimai. Toks garsas, lyg vaikščiočiau su guminiais botais, o jausmas – tarsi mano lūpos būtų vakuume. Pavyksta taip garsiai, kad net nepatogu“, – juokėsi jis.

R.Pattinsonas taip pat neseniai Jimmy Kimmelio pokalbių laidoje papasakojo apie savo naują aistrą – šuolius parašiutu, vadinamąjį skydiving‘ą. „Išmėginau šį užsiėmimą Australijoje. Pasijutau toks atsipalaidavęs, man labai patiko. Norėjau šokti dar ir dar. Jaučiu, norėčiau net taip numirti“, – šmaikštavo jis. Britų aktorius taip pat sakė esąs keistuolis kelionių metu. „Esu tikrai keistas – esu iš tų, kurie niekur nenori eiti ir nori leisti visą laiką viešbutyje“, – kalbėjo jauna kino žvaigždė.

Beje, anksčiau R.Pattinsonas prisipažino, kad jam sekso scenos su K.Stewart „Saulėlydžio“ sagos filmuose atrodė juokingos. Paklaustas, kurie epizodai visuose penkiuose juostose jam buvo sudėtingiausi, aktorius nevyniojo žodžių į vatą. „Priešpaskutiniajame – gimdymo scena, kuri buvo tiesiog absurdiška. Sekso scena taip pat buvo keista,. Juk filmuojame filmą, skirtą ir paaugliams, tad reikia atrasti subtilių būdų perteikti seksualumui, bet filmavimo aikštelėje gana juokinga vaidinti geriausią vampyrišką seksą kokį esi turėjęs“, – atvirai pasakojo aktorius.

Didįjį vampyriškosios epopėjos finalą gerbėjai Lietuvoje išvys kartu su „Saulėlydžio“ sagos aistruoliais visame pasaulyje – lapkričio 16 dieną. Šalies kino centruose jau pradėta išankstinė bilietų prekyba į pirmuosius filmo seansus.

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder