Mykolas Vildžiūnas: "Mano filmas kalba apie laiką, kuris gydo"

Mykolas Vildžiūnas: "Mano filmas kalba apie laiką, kuris gydo"

Vasario 28 d. Lietuvos kino teatruose pasirodys režisieriaus Mykolo Vildžiūno drama „Nesamasis laikas“, kurioje vaidina žinomi kino, teatro ir televizijos aktoriai Toma Vaškevičiūtė, Tadas Gryn, Valentinas Novopolskis, Mindaugas Papinigis, Nelė Savičenko, Sigitas Račkys ir kiti.

„Nesamasis laikas“ – tai istorija apie mus, visur skubančius šiuolaikinius žmonės, kuriuos kankina nuolatinę įtampą kelianti sumaištis. Savo filme kalbu apie tai, kad atsakymai į daugelį opių klausimų yra, tereikia sustoti ir įsiklausyti,“ – sako filmo režisierius M. Vildžiūnas.

Pagrindinis filmo herojus, trisdešimtmetis Tadas - aktyvus, daug dirbantis, mažai miegantis ir nuolatos užsiėmęs miesto žmogus, neberandantis laiko paklausti savęs, kodėl nesusikalba su žmona, nepaskambina tėvams ir neturi ką pavadinti draugu. Šį nevaldomą Tado bėgimą sustabdo lemtinga avarija, o likimas įteikia neįkainojamą dovaną – jo gyvenimą pakeičiantį susitikimą su seniai prarastu vaikystės draugu.

„Nors kalbu apie sudėtingus dalykus, tačiau kurdamas filmą siekiau, kad jį pažiūrėjęs žiūrovas iš kino salės išeitų kupinas šviesių pojūčių, prisiminimų apie nerūpestingą vaikystę, apie su artimais žmonėmis praleistas džiugias akimirkas, apie tai kur ir kada jis jaučiasi ramus ir laisvas. Norėčiau, kad filmo seansas taptų laiku, kuris gydo,“ - mintimis apie savo naująjį kūrinį dalinosi režisierius.

Nuo vasario 28 d. filmas rodomas visuose didžiuosiuose Lietuvos kino teatruose. Flmo anonsas:

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder