"Kelionė į paslaptingąją salą" karaliauja Lietuvos kino teatrų topuose

"Kelionė į paslaptingąją salą" karaliauja Lietuvos kino teatrų topuose

Lietuviai išsiilgę nepamirštamų įspūdžių – tą vienareikšmiškai įrodo savaitgalį stulbinamos sėkmės sulaukęs 3D formatu rodomas nuotykių filmas "Kelionė į paslaptingąją salą" (angl. "Journey 2: The Mysterious Island"). Ši juosta be konkurencijos nurungė visus varžovus ir iškart po premjeros užsitikrino pirmąją vietą Lietuvos kino topuose.

Vien per pirmąjį savaitgalį ir išankstinius seansus "Kelionė į paslaptingąją salą" Lietuvoje sutraukė beveik 17 tūkst. žiūrovų ir surinko per 270 tūkst. Lt. Tuo pačiu juosta pateko į visų laikų sėkmingiausių Lietuvoje "Warner Bros" filmų atidarymo savaitgalių penketuką ir užėmė garbingą vietą prie tokių filmų kaip "Jis sako „Taip!", "Žiedų valdovas: Dvi tvirtovės", "Žiedų valdovas: Karaliaus sugrįžimas" bei "Haris Poteris ir Mirties relikvijos. 2 dalis". Filmo "Kelionė į paslaptingąją salą" debiutas Lietuvoje buvo net triskart geresnis nei pirmosios istorijos dalies – juostos "Kelionė į Žemės centrą".

Pasakiškų vaizdų ir prikaustančių nuotykių pilna juosta "Kelionė į paslaptingąją salą" tvirtas pozicijas užėmė ir visame pasaulyje. Kaip paskelbė "The Hollywood Reporter", šis filmas antrą savaitę iš eilės laikosi žiūrimiausių filmų viršūnėje.

Visai šeimai skirtame filme "Kelionė į paslaptingąją salą" vaidina iš šios juostos pirmtakės, 2008-ųjų "Kelionės į Žemės centrą", pažįstamas aktorius Joshas Hutchersonas. Prie jo prisijungė žinomas veiksmo filmų aktorius Dwayne'as Johnsonas, žavioji Vanessa Hudgens, legendinis britų aktorius Michaelas Caine'as ir šmaikštusis puertorikietis Luisas Guzmanas.

Naujajame filme J.Hutchersono vaidinamas vaikinas Šonas gauna užkoduotą pagalbos signalą iš paslaptingos vietos, kur neturėtų būti jokios salos. Patėvis (akt. D.Johnsonas) negalintis atkalbėti jaunojo nuotykių ieškotojo nuo minties keliauti į nežinią, leidžiasi į žygį kartu. Susipažinę su sraigtasparnio pilotu ir drąsiąja jo dukra, visi jie atranda nepakartojama salą, kurioje knibždėte knibžda keistų gyvybės formų, stūkso aukso kalnai ir nerimą kelia mirtį nešantys ugnikalniai. Šonas su kompanija turi išgelbėti vieną vienintelį salos gyventoją, kol žemės drebėjimas nepalaidojo jų visų vandenyno dugne.

Filmą „Kelionė į paslaptingąją salą“ 3D formatu žiūrovai jau gali išvysti Lietuvos kino teatruose.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder