Ilgai lauktame filmo „Valentinas Vienas“ anonse – meilės paieškos ir lovos pokalbiai

Ilgai lauktame filmo „Valentinas Vienas“ anonse – meilės paieškos ir lovos pokalbiai

Neabejotinai karščiausia Lietuvos kino naujiena prieš pat Valentino dieną taps naujasis filmo „Tadas Blinda. Pradžia“ prodiuserių darbas – šmaikšti ir seksuali romantinė komedija „Valentinas Vienas“. Filmo kūrėjai pagaliau žiūrovams pateikia ir gardų kino skanėstą – ilgai lauktą juostos anonsą, kuriame netrūksta kraują kaitinančių vaizdelių.

Stebėdami beveik trijų minučių trukmės anonsą žiūrovai jau gali įsijausti į romantišką filmo „Valentinas Vienas“ nuotaiką ir suprasti – staigmenų tikrai netrūks, kaip ir atvirų scenų, nuogo kūno bei itin intymių pokalbių, kurie lietuviškame kine neretai vis dar laikomi tabu.

Nuo pat pirmųjų anonso akimirkų pasakojama filmo vienišiaus, viengungio Valentino, kurį vaidina Vytautas Šapranauskas, istorija. Kankinantis meilės trūkumas, besibučiuojančios porelės ir neprašyta atėjusi Įsimylėjėlių diena tiesiog kelia jam pyktį. O kur dar šventinės radijo laidos vedėjai, it tyčia mėginantys pašiepti tokius kaip jis, nespėjusius sau rasti žmogaus, kurį galėtų pabučiuoti ir apkabinti.

Tačiau kol Valentinas ieško išeičių iš savųjų bėdų, filmo temperatūra kyla tiesiog minutėmis. Keturios įsimylėjėlių porelės – „Nuobodi pora“, „Geriausi draugai“, „Ex pora“ ir „Nakties nuotykis“ – tiesiog kunkuliuoja gyvenimiškais jausmais. Žiūrovams atsiveria miegamieji, kuriuose – kūniško pasitenkinimo trokštanti Gabija Ryškuvienė, gundytoja Agnė Grudytė, vienos nakties nuotykiui pasiruošęs Leonardas Pobedonoscevas ir geismui pasiduodantys Darius Gumauskas bei Vaida Butytė.

Ar išgėręs Manto Jankavičiaus herojus pasiduos geriausios draugės provokacijai perkelti jų jausmus į lovą? Ar Justės Zinkevičiūtės vaidinamos merginos santykiai su L.Pobedonoscevo lovelasu turi ateitį? Ar vienišiaus Valentino ašaros padės Įsimylėjėlių dienos vakarą rasti išsiilgtą moterį?

 

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder