Į kino ekranus grįžta "Amerikietiškas pyragas"

Į kino ekranus grįžta "Amerikietiškas pyragas"

1999-aisiais pasirodė pirmasis, dabar jau kultiniu tapęs filmas, „Amerikietiškas pyragas“ (orig. „American Pie“). Vėliau kino ekranus vienas po kito pasiekė dar šeši serijos filmai, daugelio kino žiūrovų peikti už pernelyg akivaizdžią komerciją, stačiokišką humorą ir per kraštus besiveržiantį vulgarumą. Tačiau ištikimiausi, jau suaugę tikrojo „Amerikietiško pyrago“ gerbėjai su nostalgija prisimena 1999-ųjų filmo versiją, žaibiškai ir itin pelningai apskriejusią visą pasaulį.

Jau 2012-ųjų balandžio 6 dieną kino ekranus pasieks komedija „Amerikietiškas pyragas: klasės susitikimas“ (orig. „American Reunion“), sukurta pagal senąsias filmo tradicijas ir subūrusi prieš trylika metų ekrane matytą aktorių komandą. Vienas jų - aktorius Seannas Williamas Scottas išgarsėjo būtent šio filmo dėka. Įkūnijęs Stiflerį – mokyklos vakarėlių karalių, turintį pašėlusią mamą, šiandien aktorius nenustoja filmuotis komedijose ir džiaugiasi po ilgos pertraukos grįžęs į „Amerikietiško pyrago“ komandą.

Paklaustas, ar niekuomet nesijautė įkalintas Stiflerio etiketės, aktorius atsakė, jog filmavimasis „Amerikietiškame pyrage“ prilygo svajonei, kuri pildėsi jo akyse. „Filmavausi grandioziniame filme su puikiu aktorių kolektyvu. Žinojome, jog ši juosta taps klasika komedijos žanre, bet apie tokią sėkmę, kokia lydėjo šį filmą, niekas net negalėjo pagalvoti“, - kalbėjo aktorius, teigdamas, jog tik šio filmo dėka tapo garsiu aktoriumi, tad kartkartėmis paslėpti Stiflerio etiketę buvo tolygu saulės dangstymui pirštu.

Žurnalistams pasiteiravus, kodėl aktorius sutiko filmuotis juostoje „Amerikietiškas pyragas: klasės susitikimas“, ilgokai dvejojęs, Seannas prisipažino, jog, nusifilmavęs trijose juostos dalyse, nemanė kada nors sėsiantis į tą pačią valtį. „Neslėpsiu – man atrodė, jog su Stifleriu jau nutiko visi bjauriausi, įdomiausi ir netikėčiausi įvykiai. 

Tačiau vieną akimirką man pasidarė smalsu sužinoti, ką sugeba trisdešimties sulaukęs mano personažas, todėl prieš trejus metus tapau vienu iš filmo atgaivinimo iniciatorių ir šiandien galiu pasakyti, jog šis „Amerikietiškas pyragas“ man patinka labiau negu mūsų pirmasis filmas 1999-aisiais“, - pasakojo aktorius.

Nevaldomos linksmybės, per kraštus besiliejantis seksualumas ir 1999-ųjų filmo subrendusi aktorių komanda Lietuvos kino žiūrovų laukia jau nuo balandžio 6 dienos.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder