Galingiausi dievai ir titanai į ekranus sugrįžta įspūdingų vaizdų filme "Titanų įniršis"

Galingiausi dievai ir titanai į ekranus sugrįžta įspūdingų vaizdų filme "Titanų įniršis"

Režisierius Jonathanas Liebesmanas ir tokie aktoriai kaip garsusis Liamas Neesonas, Ralphas Fiennesas ir Samas Worthingtonas pristato gerą žinią mitologijos, mistinių būtybių ir kraują kaitinančio veiksmo mėgėjams. Senojo pasaulio dievai ir galingieji titanai sugrįžta į kino ekranus įspūdingų kovų ir stulbinančių vaizdo efektų pilname filme „Titanų įniršis“, kuris Lietuvoje bus rodomas nuo kovo 30 dienos 3D formatu.

Praėjus dešimtmečiui po herojiškos pergalės prieš monstrą Krakeną, Dzeuso sūnus Persėjas stengiasi gyventi ramų žvejo gyvenimą kaime. Jis vienas augina 10-metį sūnų Helijų. Tačiau tuo metu verda nuožmi kova tarp Senojo pasaulio dievų ir titanų. Dėl žmonių nepasitikėjimo ir ištikimybės trūkumo nusilpę dievai pamažu prarandą įkalintųjų titanų kontrolę. Sukilimą ir kerštą planuojančių titanų gretose ir galingasis Kronas, ilgus metus pasaulį valdančių Dzeuso, Poseidono ir Hado tėvas. Galingoji trijulė įveikė ir nukarūnavo tėvą prieš daugelį metų, tad jis buvo pasmerktas visą amžinybę pūti tamsioje pragaro bedugnėje, esančioje pačiame požemių karalystės dugne.

Persėjas negali išsiginti pareigos jausmo, kuomet jo tėvas atsiduria pavojuje. Išdavikas sūnus Arėjas ir piktavalis brolis Hadas nutaria atsigręžti Krono pusėn ir sugauti Dzeusą. Atėmę dievų ir žmonių valdovo galias titanai dar sustiprėja ir kova su jais tampa neišvengiama...

„Titanų įniršis“ – tai filme „Titanų susidūrimas“ pristatytos Senojo pasaulio tęsinys. Pirmajame filme Dzeuso sūnus Persėjas vyko į Žemę, kur jam su požeminės karalystės valdovu (akt. R.Fiennesas), kad apsaugotų L.Neesonas) nuo pavojų. Antroji priešistorinio epo dalis nepašykštės veiksmo, pribloškiančių vaizdų ir dievų bei titanų susirėmimų.

J.Liebesmano režisuotame 3D filme „Titanų įniršis“ be garsiųjų aktorių, tokių kaip L.Neesonas (Dzeusas), „Įsikūnijimo“ žvaigždė S.Worthingtonas (Persėjas), R.Fiennesas (Hadas), taip pat vaidina žavingoji šviesiaplaukė Rosamund Pike (Andromeda) ir kiti aktoriai Billy Nighy (Hefaistas), Toby Kebbellas (Agenoras) bei Danny Hutsonas (Poseidonas).

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder