Filmo "Eliziejus" žvaigždė Mattas Damonas pasidžiaugė nesąs persekiojamas paparacų kaip bičiulis Bradas Pittas

Filmo "Eliziejus" žvaigždė Mattas Damonas pasidžiaugė nesąs persekiojamas paparacų kaip bičiulis Bradas Pittas

Šiuo metu naujausią mokslinės fantastikos filmą „Eliziejus“ (angl. „Elysium“) pristatantis aktorius Mattas Damonas šią savaitę viešėjo Amerikos televizijos šou „Today“, kur pajuokavo visą gyvenimą norėjęs būti toks, kaip Bradas Pittas. Nors žiniasklaida šiuos žodžius kaip mat pasigavo, pats M.Damonas patikino, kad iš tiesų viskas yra priešingai ir jis yra patenkintas tuo, kad nėra nuolat persekiojamas paparacų kaip kad jo draugas.

Pasak 42-ejų M.Damono, jam šlovė gerklėje nestringa tik todėl, kad jis turi galimybę pasijusti paprastu žmogumi. „Būdamas su Bradu esu pajutęs, koks milžiniškas susidomėjimas juo. Paparacai dabar pasiekė tiesiog beprotišką agresijos lygį, jie be skrupulų gali įsiveržti į asmeninę erdvę ir nusižengti įstatymams. Pamenu kaip kartą pasakiau Bradui, kad lydžiu savo vaikus pėstute į mokyklą. Jo veidas kaip mat paniuro. Jis juokais pavadino mane šunsnukiu, bet aš jį suprantu – jis turėtų irgi turėti tokią teisę, tačiau jis to daryti negali dėl saugumo sumetimų“, – garsiausių Holivudo žvaigždžių kasdienybės detales atskleidė aktorius.

Rugpjūčio mėnesio žurnalo „Esquire“ viršelio veidu tapęs M.Damonas pasakojo esąs laimingas sąlyginai būdamas „paprastas vyrukas“ ir vedęs paprastą, nežinomą moterį. Su kadaise bare dirbusia žmona Luciana Barroso jie jau susilaukė trijų dukrų, aktorius taip pat tapo moters dukros iš ankstesnės santuokos patėviu. „Man pasisekė, kad pamilau tiesiog moterį, o ne garsią ar labai garsią aktorę. Jei du aktoriai susieina, susidomėjimas jais kaip mat paūmėja ir staiga visas pasaulis nori atsidurti jų miegamajame. Tačiau aš peno tokioms kalboms neduodu ir neketinu duoti – aš nešoku ant baro, nepadeginėju namų ir neapgaudinėju žmonos. Aš tiesiog vidutinio amžiaus vyras su keturiais vaikais“, – savo statusu džiaugėsi M.Damonas.

Naujausiame 2009-ųjų filmo „9-asis rajonas“ kūrėjo Neillo Blomkampo filme „Eliziejus“ M.Damonui teko diskriminuojamo pasaulio gelbėtojo vaidmuo. Juostos veiksmas vyksta dviejuose lygiagrečiai egzistuojančiuose pasauliuose, kurie skiriasi kaip diena ir naktis. 2154-aisiais Žemės planeta sugriauta ir perpildyta, likusieji privalo dėl išlikimo kovoti kasdien. Visai kitaip viskas „Eliziejuje“ – taip pavadinta kosminė gyvenvietė, kurioje turtingieji gyvena be rūpesčių. Moderniausia įranga aprūpinti namai, paplūdimiai ir viskas, ko tik gali trokšti širdis. „Eliziejaus“ gyventojai nemato nusikaltimų, karo, vargo, bado ir net neserga, mat kiekvienam skirtas asmeninis, tuoj pat vaistus nuo bet kokių ligų pasiūlantis aparatas.

Gyvenančių Žemėje svajonė – pasiekti „Eliziejų“, o gyvenančių jame – apsaugoti savo tobulą pasaulį nuo nepageidaujamų svečių. Saugumo sumetimais net naikinami laivai, mėginantys priartėti prie kosminės stoties. Neteisybės draskomame pasaulyje neapsikenčia buvęs automobilių vagis, o dabar gamyklos darbuotojas Maksas (akt. M.Damonas). Per vieną incidentą darbe 36-erių vyras užsikrečia vėžiu. Jis teturi penkias dienas, kad pasiektų „Eliziejų“, kur galėtų akimirksniu išgyti.

Kosminių kelionių, „Matricos“ ir ateities pasaulių gerbėjams neabejotinai patiksiantis „Eliziejus“ į Lietuvos kino teatrus atkeliaus rugpjūčio 9 dieną.

Filmo pristatymo video

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder