Filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ premjeros Los Andžele per naktis lauks daugiau kaip 2 tūkstančiai gerbėjų

Filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ premjeros Los Andžele per naktis lauks daugiau kaip 2 tūkstančiai gerbėjų

Lieka vis mažiau laiko iki dienos, kai Lietuvos kino teatrus pasieks didingas „Saulėlydžio“ sagos finalas, filmas „Brėkštanti aušra. 2 dalis“. Užkietėję romantiškų kino juostų apie vampyrus gerbėjai Amerikoje jau ruošia savo turimą atributiką didžiajai nakčiai prieš grandiozinę filmo premjerą Los Andžele, lapkričio 12 dieną. Iki tol keturias dienas ir naktis laukti savo dievukų, filmo aktorių, pasiruošę 2250 gerbėjų.

Kaip pranešė Screencrush.com, penktojo, beveik ketverius metus intrigavusios „Saulėlydžio“ sagos filmo Los Andželo „Nokia“ kino teatro prieigose lauks rekordinis skaičius žmonių. Pirmoji filmo „Brėkštanti aušra“ dalis sutraukė 1,2 tūkstančio nakvotojų, o per metus šis skaičius gerokai šoktelėjo – įsikurti improvizuotame palapinių miestelyje ketina 2,250 žmonių, neatmetama, kad jų bus ir dar daugiau.

Kino studija „Summit Entertainment“, išleidusi „Saulėlydžio“ sagos filmus, kiek anksčiau paskelbė registraciją į specialią erdvę greta kino teatro, kurioje gerbėjai galės laukti didžiosios akimirkos. Nors planuota, kad išskirtinę galimybę pamatyti filmo aktorius Kristen Stewart, Robertą Pattinsoną, Taylorą Lautnerį ir kitus turės tik pusantro tūkstančio žmonių, dėl milžiniško susidomėjimo šis skaičius buvo padidintas. Jau dabar manoma, kad Los Andžele filmo „Brėkštanti aušra. 2 dalis“ lauks tokia minia, kokia dar nelaukė jokio filmo. Žurnalistai pabrėžia, kad pateikiamas skaičius – 2250 – tai gerbėjai, kurie būriuosis oficialioje stovyklavietėje, o kiek dar jų bus už šios ribų – nežinia.

Leidę sukurti gerbėjams specialią stovyklavietę, „Summit Entertainment“ atstovai išplatino griežtas taisykles, kuriose nurodoma, jog bus leidžiamos tik standartinio dydžio palapinės, draudžiami bet kokie svaigalai ar ginklai. Taip pat negalima bus leisti muzikos per stiprintuvus ar mėtytis maistu.

Gerbėjams leidžiama susiburti į stovyklavietę keturios dienos prieš premjerą. Planuojama, kad tomis dienomis laukiantiems bus rengiamos įvairios akcijos ir atrakcijos. Tiesa, nenorintiems tūnoti ant Los Andželo šaligatvio ar negalintiems atvykti bus sudarytos sąlygos didžiąją premjerą stebėti internetu.

Didįjį vampyriškosios epopėjos finalą gerbėjai Lietuvoje išvys kartu su „Saulėlydžio“ sagos aistruoliais visame pasaulyje – lapkričio 16 dieną. „Forum Cinemas“ kino centruose jau pradėta išankstinė bilietų prekyba į pirmuosius filmo seansus.

 

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder