Filmo "12 vilties valandų" žvaigždė Amanda Seyfried papuošė "Glamour" viršelį

Filmo "12 vilties valandų" žvaigždė Amanda Seyfried papuošė "Glamour" viršelį

Gražioji aktorė Amanda Seyfried, jau nuo kovo 2 dienos Lietuvos kino mėgėjams pasirodys juostoje "12 vilties valandų" (angl. "Gone"). Įtempto siužeto veiksmo filme vaidinusi mergina artėjančios premjeros proga papuošė populiaraus moterims skirto mados ir gyvenimo būdo žurnalo "Glamour" kovo mėnesio viršelį.

Brazilų kino kūrėjo Heitoro Dhalios trileryje "12 vilties valandų" A.Seyfried vaidina Džilę, kuri pastebėjusi sesers dingimą įsitraukia į pavojingą kovą su žudiku maniaku, kuris buvo pagrobęs ir ją. Laiko mažai, o Džilės įtarimais niekas netiki, tad jai grumtis su piktavaliu jai tenka pačiai. Tiesa, spalvingas ir pavasariškas amerikietiškojo "Glamour" viršelis visai neprimena tamsaus, baimės ir ryžto kupino filmo siužeto.

Žurnalistams 26-erių A.Seyfried paatviravo ir apie savo asmeninius santykius, pripažindama, kad kolega iš filmo "Mamma Mia!", 33-ejų aktorius Dominicas Cooperis, buvo paskutinis vaikinas, kurį ji iš tiesų mylėjo.

"Dieve, tai tiesa. Jis buvo paskutinis mano tikras vaikinas. Mes iki šiol juokaujame apie tai, kaip susilauksime vaikų. Sakome: "Jei nepavyks susirasti kitas poras, turėsime kūdikį." Iš dalies tai atrodo... įmanoma", – sakė aktorė. Ji tvirtino svajojanti apie krykštaujančius vaikus. "Noriu šeimos, jaučiu, kad su kitu rimtu savo vaikinu susilauksiu vaikų. Ši mintis vis kirba mano pakvaišusiose moteriškose smegenyse. Gal dėl to ir bijau dabar kam nors įsipareigoti", – svarstė A.Seyfried.

Pasak jaunos, sėkmingos aktorės, varžybos dėl vaidmenų Holivude vyksta, tačiau jos ne visada aršios. "Kartais jaučiu konkurenciją, tačiau smagu tai, kad man dėl vaidmenų dažniausiai tenka rungtis su tokiomis puikiomis ir mielomis aktorėmis kaip, pavyzdžiui, Emma Watson. Ji nuostabi, linksma ir protinga. Ir Carey Mulligan tokia pat. Man glosto širdį, kad mano varžovės yra tokios", – pasakojo A.Seyfried.

Įtempto siužeto filmą "12 vilties valandų" Lietuvos kino teatruose bus galima išvysti nuo kovo 2 dienos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder