Angelina Jolie debiutavo kino režisierės amplua

Angelina Jolie debiutavo kino režisierės amplua

Angelina Jolie vakar gerbėjams pristatė savo, kaip kino režisierės debiutą – filmą "Kraujo ir medaus šalis“ ("Land Of The Blood And Honey“).

Filmo premjera įvyko trečiadienio vakarą Bosnijos sostinėje Sarajeve. Holivudo žvaigždė filmo premjerai ne be reikalo pasirinko šį miestą – Angelinos režisuotame filme pasakojama apie dramatišką meilės istoriją tarp kareivio ir jaunos merginos. Poros meilė tūrėjo išgyventi sunkų pilietinio karo Bosnijoje laikotarpį, kuris prasidėjo praėjusio ažiaus dešimto dešimtmečio pradžioje.

Į filmo premjerą susirinko apie penkis tūkstančius žiūrovų, daugelis iš jų realybėje buvo išgyvenę filme atvaizduoto karo laikotarpį. Žiūrovai buvo labai patenkinti – vos baigus rodyti filmą, visa salė plojo atsistojusi.

Angelina labai patenkina savo naujojo filmo premjera, bei žurnalistams atskleidė, jog jos domėjimasis kariniais konfliktais ir žmogaus gyvenimą tokioje aplinkoje ateityje tik didės. Moteris prasitarė, jog netrukus ruošiasi kurti filmą apie neramumų kamuojamą Siriją.

 Parengta pagal:Thesun.co.uk

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder