Visoje Lietuvoje buvo fiksuojami fizinio smurto prieš vaikus ir jų akivaizdoje atvejai

Visoje Lietuvoje buvo fiksuojami fizinio smurto prieš vaikus ir jų akivaizdoje atvejai

Sekmadienį smurto prieš nepilnamečius ir jų akivaizdoje atvejai buvo fiksuojami visoje Lietuvoje.

Apie 1 val. Vilniuje, Gelvonų gatvėje, daugiabučio bute, neblaivus 40-metis sumušė 22 metų sugyventinę ir du kartus trenkė jos 13 metų broliui. Vyrui nustatytas 0,95 promilės girtumas. Jis uždarytas į areštinę.

Apie 8 val. Klaipėdoje, Mogiliovo gatvėje, neblaivus 26 metų vyras dviejų mažamečių vaikų akivaizdoje spyrė į krūtinę ir ranka trenkė į veidą neblaiviai sugyventinei į veidą. Vyrui nustatytas 1,60 promilės, o moteriai - 1,23 promilės girtumas. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Apie 12 val. Vilniuje, Konduktorių gatvėje, namuose, neblaivus 35 metų vyras aštuonmečio sūnaus akivaizdoje ranka trenkė neblaiviai 44 metų sugyventinei į veidą. Vyrui nustatytas 1,29 promilės, o moteriai - 3,83 promilės girtumas. Berniukas perduotas močiutei. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Apie 12.08 val. Šiauliuose, Jotvingių gatvėje, namuose, per žodinį konfliktą neblaivus 45 metų vyras ranka sudavė septyniolikmetei dukrai į veidą. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 1,79 promilės girtumas.

Apie 17 val. Panevėžyje, Molainių gatvėje, namuose neblaivus 38 metų vyras trimečio ir dešimtmečio vaikų akivaizdoje kumščiu trenkė kelis kartus į veidą 34 metų žmonai. Vyrui nustatytas 2,24 promilės girtumas.

Panašiu metu Jonavos rajono Ruklos miestelyje, namuose, neblaivus 42 metų vyras naudojo psichologinį smurtą 37 metų žmonos ir jos penkiolikmetės, keturiolikmetės ir dešimtmetės dukrų atžvilgiu, mergaites vadino necenzūriniais žodžiais. Įtariamasis uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 3,04 promilės girtumas.

Apie 18.50 val. į Kauno ligoninę kreipėsi 39 metų moteris su trimečiu sūnumi, kuris dėl sumušimų kojose ir nubrozdinimų alkūnių srityje gydomas ambulatoriškai. Motina paaiškino, kad vasario 24-26 dienomis sūnus buvo pas 35 metų tėvą, kur jam ir buvo sukeltas fizinis skausmas.

Apie 20 val. Kaune, Raudondvario plente, daugiabučio bute, per konfliktą 54 metų vyras griebė 26 metų sugyventinei už kaklo ir suspaudė. Konfliktas vyko moters nepilnamečio sūnaus akivaizdoje. Įtariamasis uždarytas į areštinę.

Apie 21.30 val. Kaune, Biržiškų gatvėje, namuose, žodinio konflikto metu neblaivi 26 metų moteris sudavė kelis kartus dešimčia metų vyresniam sutuoktiniui į veidą bei rankomis apdraskė kaklą. Konfliktas vyko trijų mažamečių vaikų akivaizdoje. Moteriai nustatytas 0,84 promilės girtumas. Ji uždaryta į areštinę.

Visais šiais atvejais buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder