Viršijo greitį ir trenkėsi į sieną

Viršijo greitį ir trenkėsi į sieną

Naktį iš sekmadienio į pirmadienį, prieš pat vidurnaktį, Klaipėdoje, Minijos gatvėje, jaunas automobilio "Audi A6" vairuotojas sukėlė avariją, per kurią nepataisomai sudaužytas dėdei priklausantis automobilis, gerokai patrupinta vienos jūrinės įmonės sieną, į gatvę nuvirto gatvės apšvietimo stulpas.

Gintaras L., gim. 1993 m., policijos pareigūnams avarijos priežastį paaiškino paprastai. "Lijo, viršijau greitį, posūkyje išvažiavau į priešingą eismo pusę, trenkiausi į sieną šalia autobusų sustojimo ir nuverčiau stulpą."

Blaivus jaunuolis turintis dviejų metų ir dviejų mėnesių vairavimo stažą, teigė važiavęs daugiau kaip 80 km/ h greičiu. Tuo metu lijo. Jis ketino parvežti namo draugą, po to keliauti nakvoti pas tetą. Pirmadienį į darbą, o dėdė buvo paskolinęs mašiną, kad sūnėnas prieš Jonines galėtų grįžti į kaimą. Dabar kelionė namo komplikavosi, dar nežinia ką dėdė pasakys, ką tik su meile suremontavęs 1996 metais pagamintą automobilį.

Į įvykio vietą dėl visko pikto buvo iškviesti medikai, tačiau iš ekipažo narių neišgirdę nusiskundimų išvažiavo tušti.

Jaunajam vairuotojui surašytas administracinių teisių pažeidimo protokolas. Įvykio vietą sutvarkė ugniagesiai - gelbėtojai. Mašinos likučius išvežė techninės pagalbos evakuatorius. Elektros apšvietimo stulpą iki ryto paliko pagulėti ant šaligatvio.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder