Viliojo rinkėjus, pritraukė baudas

Viliojo rinkėjus, pritraukė baudas

Noras įtikti žmonėms prieš rinkimus gali smogti ir kitu lazdos galu: panašu, taip atsitiko, kad ir be piktų kėslų, uostamiesčio Tarybos nariui Audriui Vaišvilai.

Mat šis prieš rinkimus šią itin snieguotą žiemą sumanė Rambyno g. 3, Poilsio g. 10, Darželio g. 6 ir 12 namų gyventojams padovanoti ledo čiuožyklą kieme esančioje krepšinio aikštelėje.

Politiko iniciatyva aikštelė buvo išvalyta, užpilta vandeniu, tačiau buvo atlydys, ir jokios čiuožyklos įrengti nepavyko.

"Kad darbai veltui nenueitų, sulaukėme skambučio, kad galima toje aikštelėje mašinas laikyti, kol joje vaikai nežaidžia. Taip ir padarėme. Po kiek laiko atvažiavo policija ir išrašė baudas savininkams, kieno automobilius ten rado. Man sakė, kad gavo baudas po 50 litų", - teigė klaipėdietis Mindaugas.

Istorija - išties kuriozinė, ja stebėjosi ir pats A. Vaišvila.

"Ką aš žinau, išpylėme toje aikštelėje vandenį, norėjome čiuožyklos, o paskui lietus buvo, nieko nesigavo. Gyventojai skundėsi, kad kai aplink tiek daug sniego, nėra kur mašinų statyti, mes išvalėme tą aikštelę. Sakau, jei ledo neišėjo padaryti, tai bent automobilius pasistatysite. Čia vos ne juokais pasakiau, aš juk neturiu jokios teisės leisti ar neleisti statyti mašinų, nekalbėjau tokių nesąmonių. Keista istorija..." - stebėjosi A. Vaišvila.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos biuro viršininkas Alvydas Katkauskas teigė, jog automobilius statyti galima ten, kur yra ženklai.

"Bet jei turi nuosavą namų valdą, tai nors ant žolės statyk mašiną. Jei yra bendro naudojimo, vieša vieta, negalima statyti, kur papuola. Turi būti įteisinta viskas. Taip ir tos krepšinio aikštelės atžvilgiu: patrulių rinktinė pasielgė teisėtai nubaudžiant. Keista, kad gyventojai pamanė, jog kažkam pasakius galima statyti mašinas tokioje vietoje", - stebėjosi pareigūnas.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder