Vaikai tyčiojasi iš vaikų - nukentėjo mergaitė

Vaikai tyčiojasi iš vaikų - nukentėjo mergaitė

Uostamiesčio policininkai aiškinasi, kas ne tik smurtavo, bet ir išsityčiojo iš nepilnametės vaikų globos namų auklėtinės.

Ketvirtadienį į Klaipėdos apskrities VPK kreipėsi vienų uostamiesčio globos namų direktorė. Ji pranešė apie dar savaitės pradžioje smurtą patyrusią namų auklėtinę.

1997 metais gimusi M.V. kartu su drauge nuėjo pas du pastarosios pažįstamus vaikinus. Tačiau viešnagė viename Taikos prospekto daugiabučiame name nepilnametei baigėsi liūdnai.

Nieko nepaaiškinę, vaikinai paauglei surišo rankas, iškarpė jai plaukus ir išvedę į balkoną trenkė per veidą.

Pasak vaikų globos namų direktorės, prireikė net kelių dienų, kol iš nukentėjusios globotinės pavyko sužinoti, kas jai nutiko.

„Draugė, kuri buvo kartu su mūsų mergaite, nėra mūsų globos namų gyventoja. Policijos paprašėme išsiaiškinti, kas iš tiesų įvyko, nes kol kas remiamės tik mūsų globotinės žodžiais. Ji pati yra probleminė mergaitė ir mes su ja turime nemažai vargo“, - tvirtino vaikų globos namų vadovė.

Sulaukę pareiškimo, policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl fizinio skausmo suteikimo.

Klaipėdos apskrities VPK atstovės Jūratės Albrektienės teigimu, šis smurto prieš nepilnametę atvejis yra išskirtinis. Dažniausiai pareigūnams tenka aiškintis mokyklose įvykusius nepilnamečių konfliktus, kurie nėra tokie drastiški.

Pasak pareigūnų, abu įtariamieji jiems yra žinomi.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder