Už Dituvos - skaudi avarija, šeima ligoninėje

Už Dituvos - skaudi avarija, šeima ligoninėje

Šeštadienio rytą Klaipėdos rajone, Priekulės aplinkkelyje, automobilis „Honda Civic“, vairuojamas dvidešimtmetės merginos, susidūrė su priešpriešiais važiavusiu „Volvo V50“.

Pirminiais duomenimis, mergina (neturinti dviejų metų vairavimo stažo) dideliu greičiu lenkė automobilius ir nesuvaldė savo mašinos - ši išlėkė į priešpriešinio eismo juostą jau baigus lenkimo manevrą. „Honda“ kaktomuša susidūrė su priešpriešiais važiavusiu „Volvo“.

Nuo abiejų automobilių nulėkė po ratą. Vienas iš jų atsitrenkė į automobilį, kurį „Honda“ vairuotoja buvo ką tik aplenkusi. Po susidūrimo „Volvo“ atsidūrė griovyje. Šiuo automobiliu važiavo šeima. Mažametis vaikas, nėščia moteris ir vyras išvežti į ligoninę. Ten pat išvežta ir „Honda“ vairuotoja.

Kartu važiavusi draugė sakė, kad jos skubėjusios pas vairuotojos mamą. Avarijos vietoje dirbo trys greitosios pagalbos ekipažai, ugniagesiai gelbėtojai ir policija.

Įvykio aplinkybės tiriamos.


Policija informavo, kad 2017-09-23, apie 9 val., kelyje Kaunas- Jurbarkas- Šilutė- Klaipėda, 214 km, įvyko eismo įvykis, kuriame automobilį „Ford“, važiavusį link Šilutės, lenkė „Honda Civic“, bet šią sumėtė ir, išvažiavusi į priešpriešą, ji atsitrenkė į automobilį „Volvo“. Šis nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio.

Įvykio metu nukentėjo 1997 m. gimusi „Honda Civic“ vairuotoja (politrauma), 1989 m. gimę „Volvo“ vairuotoja ir keleivis (dėl lūžių ir kt. gydomi ligoninėje).

2014 m. gimęs specialioje kėdutėje toje pat mašinoje vežtas berniukas, medikų konstatavimu, sužalojimų nepatyrė.

Dar vienai įvykio dalyvei, 1996 m. gimusiai merginai, sukrėstos smegenys. Ji išleista gydytis namuose. 

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder