Uostamiesčio plėšikai neliks nenubausti

Uostamiesčio plėšikai neliks nenubausti

Klaipėdos miesto policijos komisariato tyrėjai atskleidė keletą Klaipėdoje šį mėnesį įvykdytų įžūlių plėšimų ir nustatė įtariamuosius.

Rugpjūčio 15 d., apie 21:30 val., Taikos prospekte, prie „Vėtrungės“, 1962 m. gimusi moteris buvo užpulta nepažįstamų vaikino ir merginos. Užpuolikai, prieš nukentėjusiąją panaudoję fizinę jėgą, iš jos kelnių kišenės ištraukė 459 eurų vertės telefoną. Policijos komisariato kriminalistai sulaikė 1992 ir 2000 m. gimusius įtariamuosius. Pilnamečiui paskirta kardomoji priemonė – suėmimas.

Rugpjūčio 21 d., apie 7 val., Vingio gatvėje penkiasdešimtmetę moterį užpuolė nepažįstamas vyras. Jis savo auką smaugė, pargriovė ant žemės, spardė, kol galiausiai atėmė niekaip moters neatiduotą rankinę. Šiuo nusikaltimu įtariamas1991 m. gimęs vyras.

Jau nustatytas ir prieš savaitę, rugpjūčio 24 d., pensininkę laiptinėje galimai apiplėšęs vyriškis. 1988 m. gimęs įtariamasis iš moters rankinės pagrobė piniginę su dokumentais ir, padaręs jai 30 eurų nuostolį bei išgąsdinęs, pabėgo. Vyriškis yra suimtas.

Klaipėdos miesto policijos komisariate tiriami ir kiti plėšimai, kuriuose galėjo dalyvauti išvardinti įtariamieji. Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdyba taip pat aiškinasi ne vieno plėšimo aplinkybes. Yra nustatyta ir atvejų, kuomet žmonės, tikėdamiesi naudos iš draudimo bendrovių, melagingai pranešė buvę apiplėšti.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder