Trečiadienį gaisruose nukentėjo du žmonės

Trečiadienį gaisruose nukentėjo du žmonės

Trečiadienį ugniagesiai gesino 69 šalyje kilusius gaisrus ir atliko 26 kitus gelbėjimo darbus. Nors praėjusią parą žmonių aukų pavyko išvengti, Švenčionyse ir Palangoje užsidegus butams du žmonės patyrė traumas.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento duomenimis, gaisras Švenčionių miesto Švenčionėlių gatvės bendrabutyje kilo paryčiais, apie 3.30 val. Triaukščio mūrinio namo pirmame aukšte atvira liepsna degė butas.

Po valandos viename buto kambarių ugniagesiai surado nukentėjusį 62-ejų buto savininką, kuris dėl nestiprių galvos ir rankos nudegimų išvežtas į ligoninę. Kitame kambaryje rastas ir išgelbėtas vyras, kuris medikų pagalbos atsisakė.

Gaisro metu apdegė ir aprūko degęs butas ir jame buvę namų apyvokos daiktai. Iš namo evakuota 10 žmonių, dar 20 žmonių išėjo patys.

Apie 10 val. liepsnos apėmė kitame šalies gale, Palangoje, esantį butą. Ugniagesiams atvykus į Medvalakio gatvę, iš degančio buto per langus rūko dūmai. Į butą per langą patekę gaisrininkai viduje rado dūmais apsinuodijusią 60 metų moterį. Nukentėjusioji perduota medikams ir išvežta į gydymo įstaigą.

Gaisro metu sudegė sofa-lova, aprūko viso buto lubos, sienos, baldai, namų apyvokos daiktai, nuo karščio suskilo dviejų plastikinių langų stiklai.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder