Telšių r. susidūrė trys automobiliai, žuvo žmogus

Telšių r. susidūrė trys automobiliai, žuvo žmogus

Trečiadienį, 18.11 val., Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Telšių r., Degaičių kaime, eismo įvykio metu susidūrė 3 automobiliai. Yra nukentėjusių žmonių.

Atskubėję ugniagesiai-gelbėtojai iš "Audi 80" išlaisvino prispaustą žmogų. Kitas žmogus mašinoje buvo žuvęs.

Susidūrė "Audi 80" ir mikroautobusas "VW Crafter". Apgadintas ir "VW Passat".

Avarija įvyko kelyje Šiauliai-Palanga, 5 km nuo Telšių važiuojant Šiaulių link, sankryžoje su šalutiniu keliu Jampolė-Degaičiai. Telšių policijos duomenimis, avariją sukėlė "Audi 80" vairuotojas.

Mikroautobuso vairuotojas pareigūnams pasakojo, kad į sankryžą iš šalutinio kelio nė nepristabdęs išlėkė "Audi", mašinos susidūrė. Nuo smūgio iš "Audi" bagažinės ant kelio išlėkė dujų įrangos balionas. Jį kliudė "VW Passat".

Abiejuose VW automobiliuose buvę žmonės nenukentėjo. Bet "Audi" keleivis žuvo, o vairuotojas sužalotas, jis išvežtas į ligoninę. Įtariama, kad jaunuoliai buvo neblaivūs.

Šiek tiek prieš šią avariją policijai buvo pranešta apie šio "Audi" vagystę. Po avarijos pareigūnai skambino pranešėjui (automobilio savininkės, išvykusios į užsienį, sūnui), tačiau su juo buvo sunku susikalbėti dėl girtumo. Jaunas vyras jau nebesakė, kad mašina pavogta, teigė, jog pats leido sugėrovams išvažiuoti jo automobiliu. Pareigūnai su šiuo žmogumi kalbėsis, kai jis išsiblaivys.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder