Teismas už nusikaltimus pasiuntė už grotų tris anksčiau teistus vyrus

Teismas už nusikaltimus pasiuntė už grotų tris anksčiau teistus vyrus

Teismo nuosprendis antradienį nuskambėjo trims vyrams, kaltintiems jaunos trijų vaikų motinos laisvės atėmimu, seksualiniu prievartavimu bei nužudymu Kalvarijoje.

Kauno apygardos teismo sprendimu, vienas iš trejeto - T. P. - už seksualinį prievartavimą ir nužudymą nelaisvėje praleis daugiau nei 16 metų. Už neteisėtą laisvės atėmimą bei kitus lengvesnius nusikaltimus jo bendrininkai - Ž. C. už grotų turėtų būti trejus metus, R. J. - pusketvirtų metų.

Nužudytosios motinai iš T. P. taip pat priteista 80 000 Lt neturtinei bei 6880 Lt turtinei žalai atlyginti.

Šis nuosprendis dar gali būti skundžiamas Lietuvos apeliaciniam teismui.

Pasak Kauno apygardos teismo atstovės Gintarės Veželytės, vyrai kaltinti tuo, kad 2013 m. birželį Kalvarijos savivaldybėje, būdami apsvaigę nuo alkoholio, sugriebė ant pievos sukniubusią merginą, jėga nutempė ją iki automobilio, įsodino į jo vidų ir prieš nukentėjusiosios valią nuvežė ją vandens telkinio link. Važiuojančiame automobilyje salono gale buvęs T. P., kuris taip pat buvo apsvaigęs nuo alkoholio, tenkino lytinę aistrą su nukentėjusiąja prieš jos valią, grasindamas bei panaudodamas fizinį smurtą jos atžvilgiu. Tuo pat metu jis užspaudė nukentėjusiajai kvėpavimo takus, dėl ko pastaroji mirė.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder