Svetlanos Proninos žentą leista suimti 20 parų

Svetlanos Proninos žentą leista suimti 20 parų

Vilniaus miesto 2-asis apylinkės teismas trečiadienį leido 20 parų suimti šeštadienį įvykusios avarijos, per kurią nukentėjo penki žmonės, kaltininką - advokatės Svetlanos Proninos žentą Arną Tumėną, rašo naujienų portalas lrytas.lt.

Ikiteisminį tyrimą kontroliuojantis prokuroras žinomos advokatės žentą prašė suimti mėnesiui. Suėmimo terminas A. Tumėnui skaičiuojamas nuo jo sulaikymo dienos, balandžio 30-osios.

Šią teismo nutartį bus galima apskųsti aukštesnės instancijos teismui.

Avarija įvyko šeštadienio pavakare Vilniaus Geležinio Vilko gatvėje. Didžiuliu greičiu atlėkęs automobilis „Mercedes-Benz S320” rėžėsi į policijos automobilį, o šis nuo smūgio – į pareigūnų sustabdytą „Mercedes“.

A. Tumėnas iš įvykio vietos pabėgo. Jis buvo sulaikytas pirmadienio rytą. Iškart buvo sulaikytas nemažą kriminalinę patirtį turintis 38-erių metų Mantas Petryla. Vėliau nustatyta ir automobilio su kuriuo lenktyniavo A. Tumėnas vairuotoja, T. K., gimusi 1985 metais.

A. Tumėnas neneigia vairavęs automobilį, tačiau neprisipažįsta, kad per avariją buvo girtas, nors jo draugui M. Petrylai buvo nustatytas beveik trijų promilių girtumas.

Kaip praneša lrytas.lt, Per avariją sostinės Geležinio Vilko gatvėje buvo sužaloti penki žmonės. Trys iš jų – policijos pareigūnai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder