Šventės dieną Klaipėdoje surengtas reidas

Šventės dieną Klaipėdoje surengtas reidas

Trečiadienio rytą Klaipėdoje gausios jungtinės policijos pajėgos surengė eilinį, atrodo jau nieko neturėjusį nustebinti, reidą.

Dalyvavo 15 pareigūnų iš Klaipėdos kelių policijos tarnybos, motociklininkai iš Lietuvos kelių policijos tarnybos, slapto patruliavimo automobilis, bei Klaipėdos miesto bendruomenės polcijos pareigūnai, kurie vairuotojams dalino švietėjiškus lankstinukus apie skaudžiausis girtų vairuotojų sukeltus įvykius 2015 -2016 metais.

Pajėgos išsirikiavo Liepų gatvėje, ir jau pats pirmas pažeidėjas atvažiavo su visa puokšte pažeidimų.

24 - erių metų Haroldas su automobiliu "Volvo V 70" skriejęs miesto link, buvo sustabdytas dėl greičio viršijimo. Jis važiavo 95 km/h greičiu miesto gatve, kur leidžiamas greitis 50 km/h. Negana to, piliečiui nustatytas lengvas girtumo laipsnis - 1.25 prom.alkoholio.

Netrukus sustabdytas uniformuotas vieno prekybos centro apsaugos darbuotojas, kuris įpūtė leistinas 0.08 prom. alkoholio. Vaikinas neaiškino, ar važiuoja iš darbo, ar į darbą.

Sustabdžius tris motociklininkus paaiškėjo, kad vyriausias iš jų išvakarėse išgėrė per daug alaus. Jo organizme rasta 0.20 prom.( motociklininkai turi būti tyri kaip krikštolai - jų ore, išpūstame iš plaučių, negali būti alkoholio).

Netrukus miesto link atskriejo dar vienas greičio viršytojas. Mobilus greičio matuoklis užfiksavo 76 km/h greitį.

Netrukus sustabdytas automobilis "Honda FRV". Jo vairuotojui Juozui J., gim. 1953 m., nustatytas lengvas girtumo laipsnis - 0.53 prom.

Kitoje gatvės pusėje sustabdžius automobilį "BMW - 525", jo vairuotojui Algimantui S., gim. 1968 m., taip pat nustatytas lengvas girtumo laipsnis - 1.08 prom. alkoholio.

Nemalonumų turės mergina, vairavusi motorolerį. Ji, prisistačiusi vienos radijo stoties darbuotoja, vairavo motorolerį nepasiėmusi jokių dokumentų. Apžiūrėjus transporto priemonę paaiškėjo, kad motoroleris surinktas iš skirtingų dalių. Kėbulo numerio nėra. Dokumentų nėra, jis neregistruotas. Mergina paaiškino, kad aparatą pirko internetu iš panevėžiečių per skelbiu.lt portalą.

Motoroleris išvežtas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę iki aplinkybių paaiškėjimo.

Policinės priemonės metu buvo patikrintos 259 transporto priemonės. Sulaikyti du neblaivūs vairuotojai, du pūtė iki draudžiamos normos, du mieste viršijo greitį. Šeši vairuotojai vairavo techniškai netvarkingus automobilius. Vienas nubaustas už "klevo lapo" taisyklių pažeidimą, vienas važiavo be draudimo ir pažeisdamas laikinųjų prekybinių numerių galiojimo taisykles.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder