Suvestinė: vartoti narkotikai, pavogtas automobilis, įsilaužta į namą

Suvestinė: vartoti narkotikai, pavogtas automobilis, įsilaužta į namą

Laiptinėje vartojo narkotikus

2020-04-08 apie 12.21 val. gautas pranešimas, kad Taikos pr., Klaipėdoje, namo laiptinėje vaikinas ir mergina galimai vartoja narkotines medžiagas. Atlikus dalines asmenų apžiūras, pas 1993 m. gimusį vyrą striukės kišenėje rastas švirkštas su skaidrios spalvos skysčiu, galimai narkotinė medžiaga ir šaukštas su galimai narkotinės medžiagos likučiais. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Pavogė BMW

2020-04-08 apie 18.30 val. pastebėta, kad Plungės r., Varkalių k., yra išlaužtas automatinių kiemo vartų mechanizmas ir iš kiemo pavogtas automobilis BMW. Taip pat buvo patekta į gyvenamąjį namą ir pavogta dėžutė, kurioje buvo du auksiniai žiedai. Žala - 6400 eurų. Pradėtas vagystės tyrimas.

Įkliuvo girtas vairuotojas

2020-04-08 apie 22.47 val. Plungės r., Degučių km., 1994 m. gimęs automobilio „Audi A4“ vairuotojas, neturėdamas teisės vairuoti ir būdamas neblaivus (1.25 prom. neblaivumas) nepraleido pagrindiniu keliu važiavusio motociklo „Suzuki“. Be to paaiškėjo, kad „Audi A4“ nėra įregistruotas, jam neatlikta privalomoji techninė apžiūra, nėra draustas privalomuoju civilinės atsakomybės draudimu. Per eismo įvykį nukentėjęs 1991 m. gimęs motociklo vairuotojas gydomas ligoninėje.

Neturėjo teisės vairuoti

2020-04-08 apie 15.00 val. Minijos g., Klaipėdoje, sustabdžius automobilį „Mercedes Benz“, jo vairuotojas, 1994 m. gimęs vyras, neturėdamas teisės vairuoti ir siekdamas išvengti administracinės atsakomybės, pateikė svetimą vairuotojo pažymėjimą. Pradėtas tyrimas dėl dokumento pagrobimo, ar pagrobtojo panaudojimo.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder