Sunkiai girta klaipėdietė įpūtė 4.01 prom.

Sunkiai girta klaipėdietė įpūtė 4.01 prom.

Šeštadienį kelių policijos pareigūnams įkliuvo keli girti vairuotojai. Kai kurie buvo ypač sunkiai „prisišlemštę“, o vienas dar bandė policininkams siūlyti kyšį.

Rugpjūčio 18 d. , apie 17:40 val., Taikos pr. Klaipėdoje patruliai sustabdė automobilį „Kia Sportage“. Jį vairavo 33 metų klaipėdietė, kuriai alkoholio matuokliu nustatytas sunkus 4.01 prom. girtumas.

Vairuotoja sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Tą pačią dieną, apie 10:03 val., Jakų žiedinėje sankryžoje Klaipėdoje policinės priemonės metu sustabdytas automobilis „VW Passat“. Patikrinus automobilio vairuotojo dokumentus, paaiškėjo, kad automobilį vairavo 61 metų vyras, Latvijos pilietis. Nuo automobilio vairuotojo sklido alkoholio kvapas, akys buvo paraudusios, teigė, kad vakar vartojo alkoholį. Paprašius pūsti į alkoholio kiekio matuoklį, vairuotojas prašė neduoti pūsti ir siūlė pinigų sumą, jos neįvardydamas. Jis buvo įspėtas dėl atsakomybės. Patikrinus buvo nustatytas 1,65 prom. girtumas. Įpūtęs į alkoholio kiekio matuoklį, vyras dar kartą siūlė pinigus juos rodydamas. Pradėtas papirkimo tyrimas.

Apie 17 val., Kretingos r., Rubulių k. teritorijoje, kelio Šiauliai-Palanga 126.77 km, pareigūnams vykstant tarnybiniu policijos specialiosiomis spalvomis ir skiriamaisiais ženklais pažymėtu automobiliu „Mitsubishi Pajero“, su įjungtais mėlynos ir raudonos spalvos švyturėliais pagal pranešimą dėl nesaugaus vairavimo, priešpriešais sustojo atvažiuojantis automobilis „Nissan Primastar“, kurį vairavo Lietuvoje gyvenantis Ukrainos pilietis, gimęs 1972 m. Alkoholio matuokliu nustatytas 2.57 prom. girtumas. Šis vairuotojas taip pat išvežtas į areštinę.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder