Sulaikyti galimai multimedijas vogę asmenys

Sulaikyti galimai multimedijas vogę asmenys

Klaipėdos apsk. VPK Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė du asmenis, įtariamus padariusius vagystes iš automobilių Klaipėdoje.

1993 m. gimusiam klaipėdiečiui įtarimai pareikšti dėl 2016 m. liepos mėnesį padarytos vagystės Klaipėdoje, Gedminų g., kurios metu iš daugiabučio namo kieme stovėjusio „Škoda“ markės automobilio, išdaužus langą, buvo pagrobta multimedija. Ją nukentėjusioji įvertino 3600 eurų.

Be to, šis asmuo įtariamas, jog 2016 m. rugpjūčio mėn. veikdamas bendrai su 1994 m. gimusiu, taip pat Klaipėdos miesto gyventoju, Kalnupės gatvėje, Klaipėdoje, pasikėsino apvogti „VW Touareg“. Galimai asmenys taip pat buvo nusižiūrėję gamyklinę automobilio multimediją, kurios vertė, kaip nurodė savininkas yra 1500 eurų, tačiau tą kartą jos pavogti nepavyko, nukentėjusiajam padaryta žala dėl išdaužto lango stiklo.

Pareigūnams įkliuvęs, 1993 m. gimęs vyras, ankščiau neteistas, jo bendrininkas vieną kartą teistas, be to jo atžvilgiu atliekami ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės ir plėšimo.

Atliktų kratų metu rasta „BMW“ markės automobilio multimedija. Ar šie asmenys galėjo įvykdyti ir daugiau tokio pobūdžio nusikaltimų bus nustatyta tyrimo metu.

LR BK 178 str. 2 d. už svetimo turto pagrobimą numato baudą arba areštą, arba laisvės apribojimą, arba laisvės atėmimą iki šešerių metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder