Sulaikytas įtariamasis šeimos nužudymu

Sulaikytas įtariamasis šeimos nužudymu

Marijampolės apskrityje sulaikytas Egidijus Anupraitis.

Policijos pareigūnai Marijampolėje antradienį sulaikė Egidijų Anupraitį, įtariamą 4 asmenų nužudymu Kauno rajone.

"Tapatybė patvirtinta. Tai ieškotas vyras", - Eltą informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Odeta Vaitkevičienė.

Daugiau informacijos pareigūnai žada pateikti po pietų numatytoje spaudos konferencijoje.

Įtariama, kad vyras Kauno rajone, Gaižėnų kaime, galėjo nušauti 4 asmenis - savo šeimos narius - ir dar vieną sužeisti. Pirminiais duomenimis, nužudymas įvykdytas ne pirmadienį, o įtariamojo nuo savaitės pradžios ieškojo gausios policijos pajėgos, antradienį buvo pasitelkta Viešojo saugumo tarnyba ir pasieniečių sraigtasparnis.

27 metų vyras Kauno rajone Gaižėnų kaime įtariamas nužudęs savo šeimos narius – mamą, tėtį, senelę ir tėvo brolį. Dar vienas senolis - įtarimojo prosenelis rastas sužeistas su šautine žaizda kojoje.

Kauno rajone, Gaižėnų kaime pirmadienio pavakarę rasti keturių žmonių kūnai su šautinėmis žaizdomis, pranešė Policijos departamentas. Kūnus aptiko atvykusi nužudytųjų giminaitė.

Policijos duomenimis, 17.45 val. rasti keturių žmonių kūnai su šautinėmis žaizdomis: vyro (gimusio 1967 metais), jo žmonos (g. 1968 metais), mamos (g. 1942 metais) ir brolio (g. 1979 metais).Įvykio vietoje taip pat rastas sužalotas įtariamojo prosenelis – jis ištiktas šoko išvežtas į ligoninę. Senoliui sužalota koja, pavojus gyvybei negresia.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder