Sulaikyta dainininkė Irma Jurgelevičiūtė

Sulaikyta dainininkė Irma Jurgelevičiūtė

Šeštadienio vakarą vykęs TV3 šokių projektas "Šok su manimi" kai kuriems dalyviams baigėsi netikėtai. Laidos filmavimo pabaigoje operatyvininkai sulaikė ir išsivedė vieną iš projekto dalyvių Irmą Jurgelevičiūtę, praneša l.rytas lt.

Dainininkė įtariama vagystėmis. Lrytas.lt šaltinių duomenimis, moteris bandė pavogti apie keletą tūkstančių litų, kurie buvo specialiai padėti policijos pareigūnų.

Sulaikoma moteris nesipriešino, jai antrankiai nebuvo uždėti, todėl kiti laidos dalyviai nepastebėjo, kad I. Jurgelevičiūtė buvo priversta anksčiau laiko palikti studiją.

Įtariama, kad garsi dainininkė ir anksčiau vykusiose laidose galėjo apsivogti. Keletą savaitgalių I. Jurgelevičiūtė buvo slapta stebima kriminalinės policijos pareigūnų, nes buvo įtariama dėl nuolatinių vagysčių iš projekto dalyvių. Iš jų nuolat dingdavo kosmetikos priemonės, kvepalai, pinigai.

Beje, šeštadienio vakarą I. Jurgelevičiūtė ir jos šokių partneris Tomas Slausgalvis sulaukė mažiausiai simpatijų iš žiūrovų, todėl iškrito iš projekto. Su likusiais dalyviais dainininkė nespėjo atsisveikinti - kai buvo skelbiami rezultatai, ji jau buvo operatyvininkų rankose.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder