Sukčius iš senolės „patikrinimui“ paėmė 20 eurų

Sukčius iš senolės „patikrinimui“ paėmė 20 eurų

2020–09–20 į Klaipėdos m. PK kreipėsi 1930 m. gimusi moteris, kuris nurodė, kad apie 12.00 val. Klaipėdoje, Šiaulių g., bute, telefonu jai paskambinęs asmuo prisistatė Klaipėdos miesto savivaldybės darbuotoju ir aiškino, kad reikia patikrinti pinigus, ar jie nėra padirbti. Pareiškėjai pasakius, kad grynais turi tik 20 eurų, atvykęs nepažįstamas asmuo paėmė pinigus ir banko kortelę. Paaiškinęs, kad patikrins ir netrukus grąžins, pasišalino. Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Banko sąskaitoje pasigedo pinigų

2020–09–19 į policiją kreipėsi 1968 m. gimusi moteris, kuri pastebėjo, kad iš jos banko sąskaitos buvo padaryti 22 atsiskaitymo mokėjimai internetinėje parduotuvėje, nors pareiškėja tos internetinės parduotuvės paslaugomis nesinaudoja. Žala – 352 eurai. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto elektroninės mokėjimo priemonės ar jos duomenų panaudojimo.

Išdaužė automobilio stiklą

2020–09–20 apie 17.00 val. Nidos g., Klaipėdoje, pastebėta, kad yra išdaužtas automobilio „Audi A4“ galinio lango stiklas. Žala – 400 eurų. Pradėtas tyrimas dėl turto sunaikinimo ar sugadinimo.

Kliudyta dviratininkė

2020–09–-20 apie 09.00 val. Plungės r., Paežerės Rūdaičių k., kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė, nenustatytos markės ir modelio lengvasis automobilis su priekaba, lenkdamas kliudė ir partrenkė ta pačia eismo kryptimi važiuojamosios dalies pakraščiu važiavusią 1960 m. gimusią dviratininkę. Automobilis iš eismo įvykio vietos pasišalino. Po medikų apžiūros moteris išleista gydytis ambulatoriškai. Pradėtas tyrimas pagal LR BK 281 straipsnį.

Skaitomiausi portalai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder