Sudaužė ne savo automobilį ir pabėgo

Sudaužė ne savo automobilį ir pabėgo

Ketvirtadienį, apie 16 val., Klaipėdoje, išvažiuodamas iš Taikos ir Baltijos prospektų žiedinės sankryžos buvo nesuvaldytas automobilis BMW. Automobilis apsisuko apie savo ašį ir galiniais ratais trenkėsi į skiriamosios juostos bortelį taip, jog išklypo ratai. Atrodo paprasta avarija pasitaikanti BMW vairuotojams, tik istorija tai nepaprasta.

Dvidešimt vienerių metų automobilio BMW savininkas Nerijus sugalvojo, kad reikia parduoti automobilį. Mašiną nuplovė, o apie ketinimus paskelbė viename socialiniame tinkle. Klientai atsirado netrukus.

Su galimais pirkėjais Nerijus sutarė susitikti prie vieno didelio prekybos centro Taikos prospekte. Pirmasis pirkėjas paprašė duoti pabandyti mašiną "kiek ta eina". Nerijus sėdo į vieną mašiną, pirkėjas į BMW ir pasileido vyrai važiuoti ratais.

Išvažiuojant iš Taikos ir Baltijos prospektų žiedinės sankryžos Nerijus per galinio vaizdo veidrodėlį pamatė, kad jo prekė buvo sumėtyta, apsisuko ir galu nuskriejo link skiriamosios juostos. Kol Nerijus grįžo į avarijos vietą, pirmojo pirkėjo pėdsakai jau buvo ataušę.

Netrukus į įvykio vietą atlėkė antrasis pirkėjas, kurį atlydėjo būrys specialistų, BMW žinovų ir šios automobilių markės mėgėjų. Vaikinai apžiūrėję avarijos padarinius iš karto pradėjo derybas.

Nerijus ketinęs nuplautą, prieš 14 metų pagamintą automobilį parduoti už 2200 eurų, sakė, kad dabar, po avarijos, jis žemiau 1000 eurų nenuleis. Ir apskritai, jis tą pilietį, pirmąjį pirkėją, norįs susirasti tame pačiame socialiniame tinkle ir pakalbėti, kaip dabar bus. Kas padengs skirtumą.

Čia įsikišo Klaipėdos kelių policijos biuro pareigūnai, kurie iš Nerijaus norėjo perimti tyrimą, tačiau šis pareiškė, kad niekam pretenzijų neturi. Matyt jau pardavė mašiną antrajam pirkėjui.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder