Soduose - šiurpi žinia: rasti trys negyvi šeimos nariai

Soduose - šiurpi žinia: rasti trys negyvi šeimos nariai

Klaipėdos rajone penktadienio popietę vietos gyventojai išvydo kraupų vaizdą – tris negyvus žmones. Pirminiais duomenimis, visi jie šeimos nariai, tėvai ir sūnus. Pirmieji mirusią šeimą aptiko jos kaimynai. Maždaug 80 metų sutuoktiniai ir jų sūnus gyveno Derceklių kaime, Pervalkos gatvės pakraštyje esančiame sodo namelyje.

Uždaro būdo šeimyna nebuvo asociali, gyveno tvarkingame būste.

Pasigedę kaimynai ėmė jos ieškoti. Dingusių iš akiračio šeimos narių vietos gyventojai nematė mėnesį ar dar seniai. Namelyje rasti trys kūnai buvo irimo stadijoje.

Nėra duomenų, kad šeima galėjo būti nužudyta – nei akivaizdžių smurto žymių ant kūnų, nei įsilaužimo, grumtynių pėdsakų. Visi daiktai, pirminiais duomenimis, savo vietoje, niekas nepavogta, nepagrobta.

Kol kas pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl mirties priežasties nustatymo. Oficialiai asmenybės dar nėra nustatytos, tačiau tikriausiai tai bus minėti šeimos nariai.

„Apie mirties priežastį galbūt bus galima pasakyti kitos savaitės pradžioje, gavus atsakymą iš teismo medicinos ekspertų. Šiuo metu neaptikta smurtinės mirties požymių“, – portalui lrytas.lt pasakojo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės spaudai Andromeda Grauslienė.

Sodininkų bendruomenės nariai penktadienį atkreipė dėmesį į gausiai suvažiavusias policijos pajėgas, įvykio vietoje dirbančius kriminalistus, ekspertus. Lrytas.lt žiniomis, tyrėjų darbai truko iki vėlaus vakaro.

„“Šeima, mano žiniomis, buvo tvarkinga. Tragedija galėjo įvykti dėl dujų nuotekio, bet dar neaišku, kaip viskas buvo iš tikrųjų“, – portalui pasakojo „Dituvos“ sodininkų bendrijos pirmininko pavaduotojas Vytautas Statkus.

Dar yra iškeltos ūmaus apsinuodijimo, kitos versijos. šeimai galėjo ūmiai pablogėti sveikata, niekam iš jos narių nespėjus iškviesti pagalbos. Kol nėra ekspertų išvadų, negali atmesti ir smurto versijos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder