Širvintų rajone neblaivi motina sumušė kūdikį, Kėdainiuose - trimetę

Širvintų rajone neblaivi motina sumušė kūdikį, Kėdainiuose - trimetę

Smurto artimoje aplinkoje banga ir toliau ritasi per Lietuvą. Be kitų atvejų, Širvintų rajone neblaivi motina sumušė pernai gimusią mergaitę.

Apie 7 val. Kalvarijos savivaldybės Brukų kaime, ūkiniame pastate, šešiasdešimtmetis penkiolikmečio sūnaus akivaizdoje smurtavo prieš buvusią 49 metų amžiaus žmoną.

Apie 13.55 val. Plungėje, V. Mačernio gatvėje, namuose neblaivus 43 metų vyras mažamečio vaiko akivaizdoje smurtavo prieš savo neblaivią 65 metų motiną, grasino ją užmušti. Vyras uždarytas į areštinę. Jam nustatytas 2,34 promilės girtumas.

Apie 19 val. Širvintų rajono Anciūnų kaime neblaivi 21 metų motina smurtavo prieš pernai gimusią savo dukrą. Mergaitė dėl kaukolės skliauto lūžio paguldyta į ligoninę. Motinai nustatytas 2,07 promilės girtumas.

Apie 21 val. Kėdainiuose, Šėtos gatvėje, 47 metų moteris galimai smurtavo prieš savo trylikametę dukrą, kuri perduota kaimynės priežiūrai. Moteris uždaryta į areštinę.

Apie 23.39 val. Kupiškyje, Vytauto gatvėje, namuose, neblaivus 32 metų vyras sumušė savo septyniolikmetį įsūnį ir 39 metų amžiaus sugyventinę. Vyras uždarytas į areštinę.

Dėl visų šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder