Šilutės plente - kraują stingdanti avarija

Šilutės plente - kraują stingdanti avarija

Vėlų šeštadienio vakarą klaipėdiečiai nufilmavo kraupų vaizdą. Po smūgio į betoninį kelio atitvarą senutėlis BMW lūžo, iš jo liko metalo laužo krūva. Į įvykio vietą buvo iškviesti policijos pareigūnai, medikai ir ugniagesiai. Matant vaizdą sunku patikėti, kad į avariją patekęs žmogus liko gyvas.

Avarija įvyko apie 22-ą valandą vakaro netoli prekybos centro „Banginis“. Senutėlio BMW nesuvaldęs vairuotojas rėžėsi į betoninį atitvarą, už kurio iškart požeminė perėja. Laimei, tuo metu pėsčiųjų nebuvo. Nuo smūgio automobilis visiškai sumaitotas. Avarijos liudininkų teigimu, visai netoliese įvyko vietos yra viešojo transporto stotelė. 

Liudininkų teigimu, vairuotojas po įvykio buvo praradęs sąmonę, ar užmigęs, tačiau netrukus atsigavo ir pats išlipo iš automobilio.

Tuo metu, kai įvyko avarija, lijo, tačiau paaiškėjo, kas avarijos priežastis ne dėl lietaus slidžia tapusi kelio danga.

Atvykus policijos pareigūnams ir medikams vyras bandė aiškinti, kad vairavo ne jis, o kažkoks draugas. Pareigūnai paprašė jo pasitikrinti blaivumą, jiems vyro būklė kėlė abejonių. Alkoholio matuoklis parodė 1,65 prom. girtumą.

Pats vyras dar bandė sakyti, kad nieko tokio neįvyko, kad viskas gerai, tačiau jam teko vykti su medikais, kurie dar atliks papildomą kraują tyrimą. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pagal dabar galiojančius įstatymus, už didesnį nei 1,5 promilės girtumą maksimali galima bausmė yra laisvės atėmimas iki vienų metų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder