Šiauliečiui komisarui gyvenimas tapo per sunkus

Šiauliečiui komisarui gyvenimas tapo per sunkus

Šiaulių apskrities vyriausiajame policijos komisariate – gedulas. Šeštadienį savo namuose rastas, kaip įtariama, iš gyvenimo pasitraukęs šio komisariato Ekonominių nusikaltimų tyrimo skyriaus viršininkas Artūras Misiukevičius.

Pareigūnas nuo sausio pradžios atostogavo. Į tarnybą A.Misiukevičius turėjo grįžti sausio 23-iąją. Įtarimų, kad A.Misiukevičiui galėjo nutikti kas nors negera, prieš kelias dienas kilo jo pasigedusiems artimiesiems. Atostogaujantis komisaras į sunerimusių artimųjų skambučius telefonu neatsiliepė.

Šeštadienį priešpiet artimieji nuvyko prie A.Misiukevičiaus nuosavo namo Paprūdžio gatvėje Šiauliuose, tačiau į vidų jų niekas neįleido. A.Misiukevičius buvo išsituokęs, po ištuokos gyveno vienas. Nerimo genami artimieji kreipėsi pagalbos į policiją.

Policijos pareigūnai į kolegos namus pateko pagalbon pasitelkę specialią įrangą turinčius ugniagesius gelbėtojus. Namo šeimininkas rastas negyvas, jo galvoje buvo matyti šautinė žaizda. Šalia nelaimingojo rastas savigynai išduotas šaunamasis ginklas.

Šiaulių teisėsaugininkai kolegos mirties aplinkybėms nustatyti pradėjo ikiteisminį tyrimą. "Respublikos" žiniomis, tiriamos įvairios versijos. Pagrindinė iš jų – pareigūnas ranką prieš save pakėlė pats.

"Respublikos" kalbinti nelaimingojo kolegos teigė negalintys suvokti, kas nutiko. Niekas iš kolegų nepastebėjo, kad A.Misiukevičių būtų slėgusios kokios nors problemos, apie jokius sunkumus bendradarbiams nebuvo prasitaręs ir pats komisaras.

Atsisveikinimo raštelio tragedijos vietoje nerasta. Pirminiais duomenimis, mirtis policijos pareigūną galėjo ištikti prieš keletą dienų.

Šiaulių policijos Ekonominių nusikaltimų skyriuje A.Misiukevičius dirbo nuo 2000-ųjų, o nuo 2002-ųjų buvo paskirtas šio padalinio viršininku. Vidaus reikalų sistemoje šiaulietis tarnavo nuo 1992-ųjų.

Gemius

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder