S. Grafininos dingimą vis dar gaubia paslaptis

S. Grafininos dingimą vis dar gaubia paslaptis

Gan­dais apau­gęs bu­vu­sios „Olia­lia pu­py­tės“ Sand­ros Gra­fi­ni­nos din­gi­mas iki šiol už­mi­nęs dau­gy­bę mįs­lių. Va­kar į vie­šu­mą iš­lin­do in­for­ma­ci­ja apie prie eže­ro Šiau­lių ra­jo­ne ne­va ras­tą ga­li­mai S. Gra­fi­ni­nos kū­ną. Neig­da­mi šią in­for­ma­ci­ją, pa­rei­gū­nai už­tik­ri­no, jog din­gu­sio­ji kol kas nei mi­ru­si, nei gy­va ne­ras­ta. Esą vi­sų pa­sta­rą­jį mė­ne­sį ras­tų ne­gy­vų žmo­nių ta­pa­ty­bės yra nu­sta­ty­tos.

Pir­ma­die­nį teis­mas tu­rės ap­si­spręs­ti, ar to­liau lai­ky­ti suim­tą nu­si­kal­ti­mu įta­ria­mą S. Gra­fi­ni­nos su­tuok­ti­nį bri­tą Ni­ge­lą Ma­cau­lay-Wes­tą. Ko­kio suė­mi­mo ter­mi­no pra­šys pro­ku­ro­rai ir ar iš vi­so pra­šys tęs­ti suė­mi­mą, kol kas neaiš­ku.

Pa­rei­gū­nai narp­lio­ja šiau­lie­tės Sand­ros Gra­fi­ni­nos din­gi­mą. Policijos nuotr.

Apie prie eže­ro ras­tą kū­ną ir at­lie­ka­mus DNR ty­ri­mus ži­niask­lai­dai pra­bi­lo įta­ria­muo­ju ta­pu­sio N. Ma­cau­lay-Wes­to ad­vo­ka­tas. Ta­čiau de­ta­li­zuo­ti šią ži­nią jis at­si­sa­kė.

Šiuo me­tu iš vi­so at­lie­ka­mi ke­tu­ri DNR ty­ri­mai, vie­nas jau baig­tas. Ko­kie tai konk­re­čiai ty­ri­mai, ne­ko­men­tuo­ja­ma.

Tuo tar­pu iki­teis­mi­nį ty­ri­mą at­lie­kan­tys pa­rei­gū­nai tvir­ti­na ti­rian­tys ne tik nu­žu­dy­mo ver­si­ją, bet ir vi­sas įma­no­mas S. Gra­fi­ni­nos din­gi­mo ver­si­jas.

„Teig­ti, kad mo­te­ris yra ne­gy­va, kol ne­ras­tas kū­nas, nė­ra tei­sin­ga“, – sa­kė Šiau­lių ap­skri­ties po­li­ci­jos at­sto­vas Ar­tū­ras Šlia­vas.

Šiau­lių apy­gar­dos pro­ku­ra­tū­ros at­sto­vė spau­dai Gab­rie­lė Pet­ku­vie­nė nuo ko­men­ta­ro apie ne­ras­tą (ar ras­tą!) kū­ną su­si­lai­ko.

„Kol kas nie­ko ko­men­tuo­ti ne­ga­li­me. Kai tik tai bus ga­li­ma da­ry­ti, iš kar­to bus su­reng­ta spau­dos kon­fe­ren­ci­ja“, – sa­kė pro­ku­ra­tū­ros at­sto­vė.

28 me­tų S. Gra­fi­ni­nos Šiau­lių ap­skri­ties po­li­ci­ja ieš­ko nuo lie­pos 17 die­nos, kai į pa­rei­gū­nus krei­pė­si jos se­suo ir pra­ne­šė, kad nuo šių me­tų lie­pos 1 die­nos ji ne­ga­li su­si­siek­ti su Di­džio­jo­je Bri­ta­ni­jo­je gy­ve­nan­čia se­se­ri­mi. Tiek Ang­li­jo­je, tiek Lie­tu­vo­je pra­dė­ta din­gu­sio­sios paieš­ka. Nus­ta­ty­ta, kad S. Gra­fi­ni­na lie­pos 1 die­ną grį­žo į Lie­tu­vą.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder