Rusas motociklu lėkė 152 km/val. greičiu

Rusas motociklu lėkė 152 km/val. greičiu

Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai antradienį Pagėgių savivaldybėje sustabdė dideliu greičiu lekiantį motociklininką, kuris ne tik gerokai viršijo leistiną greitį, bet ir pavojingai lenkė kelyje pasitaikiusias kitas transporto priemones.

Antradienį apie 15 valandą, Pagėgių savivaldybėje, kelyje Ryga–Šiauliai–Tauragė–Kaliningradas, specialiaisiais policijos ženklias nepažymėtu automobiliu patruliavę Kelių policijos skyriaus pareigūnai greičio matuokliu užfiksavo 152 km/h lekiantį motociklininką. Pasiviję ir sustabdę pavojingai manevravusią transporto priemonę, policijos pareigūnai išsiaiškino, kad motociklą „Yamaha“, paženklintą Jungtinės karalystės valstybiniais numeriais vairavo dvidešimt penkerių Tilžės gyventojas. Prie motociklo vairo kaimyninės valstybės gyventojas sėdo neturėdamas teisės vairuoti šios transporto priemonės bei privalomojo civilinės atsakomybės draudimo.

Policijos pareigūnai netruko išsiaiškinti ir tai, kad vos prieš kelias akimirkas greitį mėgstantis rusas jau buvo užfiksuotas viršijantis greitį pačiame Tauragės centre, Dariaus ir Girėno gatvėje, kurioje stovėjo policijos patrulių automobilis su jame įrengta greičio matavimo įranga.

Už abu kelių eismo taisyklių pažeidimus vyriškiui pradėta administracinė teisena ir surašyti du protokolai. Ir už vieną, ir už kitą pažeidimą greičio mėgėjui gresia bauda nuo vieno tūkstančio penkių šimtų iki dviejų tūkstančių penkių šimtų litų arba administracinis areštas nuo dvidešimties iki trisdešimties parų.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder