Rugsėjį policija stiprins patruliavimą

Rugsėjį policija stiprins patruliavimą

Prasidėjus naujiems mokslo metams ir keliuose didėjant transporto srautams, šalies policijos pareigūnai, organizuodami prevencines priemones, siekia užtikrinti, eismo saugumą.

Iki rugsėjo vidurio bus vykdoma prevencinė veikla prie mokyklų ir kitų ugdymo įstaigų. Pareigūnai, pasitelkdami socialinius partnerius, bendruomenės atstovus, aktyvistus, dvasininkiją ir policijos rėmėjus, dalyvaus socialinėse saugaus eismo akcijose, prevencinėse ir kontrolės priemonėse.

Iki rugsėjo 10-osios bus vykdomos pėsčiųjų ir dviratininkų saugumo užtikrinimo ir kontrolės priemonės, privalomų saugos priemonių - diržų ir šalmų - naudojimo kontrolė, vaikų vežimo automobiliuose tvarkos kontrolė.

Rugsėjo 14-16 dienomis pareigūnai tikrins vairuotojų blaivumą, ar jie nėra apsvaigę nuo narkotinių ar kitų psichiką veikiančių medžiagų, ar turi teisę vairuoti.

Rugsėjo 17-23 dienomis vyks vairuotojų naudojimosi mobiliojo ryšio priemonėmis, su vairavimu nesusijusios veiklos kontrolė.

Rugsėjo 24-30 dienomis bus itin kreipiamas dėmesys, kaip vairuotojai vykdo pareigas, susijusias su pėsčiaisiais.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad specialiosios policinės priemonės gali būti vykdomos įvairiuose šalies kelių ruožuose, stabdant pavienes transporto priemones ir kelias transporto priemones vienu metu. Tokių priemonių metu eismas gali būti sulėtintas, gali susidaryti trumpalaikės eismo spūstys.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder