Rasti 6 negyvų žmonių kūnai

Rasti 6 negyvų žmonių kūnai

Policijos departamentas praneša apie rastus žmonių kūnus.

Rugsėjo 13 d. 8 val. 15 min. Kauno r., Paštuvos k., Nemuno upėje, rastas nenustatytos tapatybės apie 30-50 metų amžiaus vyriškio kūnas be išorinių smurto žymių.

Rugsėjo 13 d. 13 val. 45 min. Zarasuose, Dariaus ir Girėno g., savo namuose, rastas 1983 m. gimusio vyro kūnas, kraujuota nosimi ir patinimu alkūnės linkyje. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Rugsėjo 13 d. 14 val. 50 min. Šiaulių r., miške prie Rėkyvos ež., rastas nenustatytos tapatybės ir amžiaus suiręs moters kūnas.

Rugsėjo 13 d. apie 17 val. Mažeikiuose, Draugystės g., savo namuose, rastas 1981 m. gimusio vyro kūnas su galvos trauma ir nubrozdintais keliais. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Rugsėjo 13 d. 22 val. 10 min. Vilniaus r., Tiltelių k., Sodininkų 3-iojoje g., savo namuose, prie laiptų, rastas 1968 m. gimusio vyro kūnas su žaizda galvoje. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Rugsėjo 13 d. apie 19 val. 30 min. Kelmės r., Kražių mstl., Dariaus ir Girėno g., savo bute, rastas 1958 m. gimusios moters kūnas su kraujosruva kaktoje ir nubrozdinta nosimi. Mirties priežastis ir aplinkybės nustatinėjamos.

Skaitomiausi portalai

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder