Rasa Stasiulaitienė pradeda eiti pareigas

Rasa Stasiulaitienė pradeda eiti pareigas

Klaipėdos rajono policijos komisariate šiandien pristatyta ir pradeda eiti pareigas naujoji jo viršininkė komisarė Rasa Stasiulaitienė. Į vienintelės Lietuvoje policijos komisariato vadovės moters pristatymą susirinko daug svečių, kolegų, jos vadovas ir kuratorius Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Alfonsas Motuzas.

Vyriausiojo policijos komisariato viršininkas vylėsi, kad, laimėjusi atranką prie tris kandidatus vyrus, Rasa Stasiulaitienė taps puikia rajono policijos vadove. Alfonsas Motuzas įteikė jai portfelį ir puokštę gėlių, jo pavaduotojas Raimondas Vaitkevičius, buvęs Klaipėdos r. PK vadovas, – antsiuvus su Klaipėdos herbu, kokie puošia šio rajono pareigūnų uniformas.

Klaipėdos apskrities policijos kapelionas kunigas Vilius Viktoravičius linkėjo komisariato viršininkei „ugdyti ir augti pačiai, uždegti žmones ir šviesti“.

Rajono meras Valclovas Dačkauskas, taip pat pasveikinęs pareigas eiti pradedančią komisariato vadovę, įteikė jai skėtį kaip apsaugos simbolį. Jis sakė tikįs, jog rajono gyventojai bus saugūs.

Labai gražiai savo naująją viršininkę pasitiko Klaipėdos rajono policijos komisariato darbuotojai. Kriminalinės policijos skyriaus viršininkė Kristina Linkienė visų kolegų vardu linkėjo iš Radviliškio atvykusiai Rasai Stasiulaitienei „suprasti ir perprasti šį rajoną“, vadino jo gyventojus „mielais ir ypatingais“.

Šiltai ir įtaigiai savo naujajam kolektyvui atsakė ir Rasa Stasiulaitienė. Vadovė prašė leisti jai 100 dienų dirbti be kritikos, tikino, kad jos kabineto durys bus atviros visiems, kvietė ir prašė dalintis tiek džiaugsmais, tiek nerimu.

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder