Prisišventė: gėrė, kol numirė

Prisišventė: gėrė, kol numirė

Šventinis ilgasis savaitgalis ne visiems baigėsi linksmai – medikams teko gelbėti ne tik smurto artimoje aplinkoje aukas, bet ir alkoholiui neatsispyrusius žmones.

Klaipėdos apskrities policija sekmadienį pranešė, kad šeštadienio vakare Jūrininkų ligoninės Reanimacijos skyriuje mirė 54 metų Klaipėdos rajono gyventojas. Jį greitosios pagalbos medikai atvežė iš namų. Mirties priežastis – apsinuodijimas alkoholiu.

Ligoninėje mirė ir 52 metų Varėnos rajono Čižiūnų kaimo gyventojas – jis gruodžio 26-ąją savo namuose buvo rastas komos būsenoje. Kokiomis aplinkybėmis jis buvo sužalotas, dar aiškinasi policija.

Dar vienas vyras mirė Biržų rajone, kai pas pažįstamus atėjo į svečius – 53 metų vyras tiesiog suklupo.

Tuo metu alkoholio padauginusi 29 metų Šalčininkų rajono Baltosios Vokės miestelio gyventoja naktį iš šeštadienio į sekmadienį griebėsi peilio – moteris ginčo metu sužalojo savo 31 metų sutuoktinį. Kartą į koją mylimajam dūrusi neblaivi įtariamoji (jai nustatytas 1,53 prom. girtumas) uždaryta į areštinę, o jos sutuoktinis jau išleistas gydytis į namus.

Dėl smurto artimoje aplinkoje praėjusią parą į policijos areštines buvo uždaryta daugiau kaip 10 asmenų.

Šventinės linksmybės liūdnai baigėsi ir vienam panevėžiečiui, kuris policijai nurodė, kad šventės metu vienoje kaimo turizmo sodyboje jį sumušė grupė nepažįstamų asmenų. Jam ligoninėje nustatytas ne tik nosies kaulo lūžimas, bet ir girtumas (1,08 prom. alkoholio).

 

Gemius

Raktažodžiai

Rašyti komentarą

Plain text

  • HTML žymės neleidžiamos.
  • Linijos ir paragrafai atskiriami automatiškai
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
Sidebar placeholder